HamzaMoms Deletedmom95 yaa çok sevindim canım bir avazda kurtul sağlıkla kucagına al inşallah bizlere de bol bol dua et, sancı neye benziyor ufaktan çıtlatırmısın cok merak ediyorum🙈 hayırlı haberlerini bekliyoruuzz inşallahh🥰
Deletedmom95 HamzaMoms amiinn Allah razı olsun 🌺 doğum sancısı olduğunu anlıyorsun diğer sancılar gibi değil cidden farklı. Önce belden vurdu benim bacaklarıma mide bulantısı karım ağrısu derken birde ishal eklendi. Tamam dedim geliyor artık
istanbul3434 Deletedmom95 saglikla gelsin canim benim Allah kolaylik versin guc kuvvet versin🙏 hadi bakalim yavruna kavusma zamani🧿😊
Deletedmom95 istanbul3434 Yagmurbegum @Mom092 058elf Esilakck Amin kızlar Allah razı olsun hepinizden ❤️
Purpura26 Deletedmom95 Doğum yapmışsındır diye baktım ama niye öyle oldu? Suyun gelmeden mi gitmiştin? Doktor çıkarır mı ? Habire gelip kontrol ediyorlardır zor bir gece olmuştur
Deletedmom95 Anne11111 fatosd84 Elmaveannesi Kızlar inanın iç güdüsel olarak mıdır nedir bilmiyorum doğum sancısı olduğunu anlıyorsun 😊 Benim belden bacaklarıma vurdu mide bulantısı başladı ve karın ağrısı. Üstüne bir de ishal eklendi. Sancılarım çok düzensiz idi ama aşağı baskı yapıyordu yürürken ben kontrol amaçlı geldim açıklık var diye yatırdılar.
Anne11111 Deletedmom95 sancilarin nasildi bugun bende sanirim o sancilardan yasamaya basladim adet sancisi gibi hissediyorum ve büyük tuvaletim geliyor oyle mi oldu seninde su an 39+3 üm
Elmaveannesi Anne11111 canim bende ayni gundeyim benim belim ağrıyor bide 5 dk da bir çişim geliyor acaba bunlar belirtimi ki
UmaysMom Deletedmom95 ah, sağlıkla gelsin minik 🤗 1 hafta var aramızda ama ben planlı sezaryen olacağım cuma yada haftaya pazartesi. Eğer kızım daha erkenci davranmazsa 🙄💓 inşallah sağlıkla kolaycacık kavuşuruz yavrularımıza 🥰🤲🏻
A_Alparslan Deletedmom95 seninle günümüz aynı bende ne açıklık ne bişey daha olmadı hayırlısı ile doğur inşallah darısı bana ve benim gibi bekleyen lere de inşallah 🙏🙏🤍💙🤍