Gulsen4224 Sumeyye123_ deme 😂🙈maşallah ahah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim prensesini🌸💕
nurayvaz54 @Gulsen4224 canım cinsiyetimizi öğrendik kızımız oluyor tahminin tuttu bende yazmak istedim 🌸
Gulsen4224 nurayvaz54 oyy ne güzel cnm maşallah prenses geliyor rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻💕🌸
vasili21 Gulsen4224 dün benimki belli olamamıştı malum bugün öğrendik 🙏 erkek dedi dr umuz hayırlısı inş ❤️🤲
nurayvaz54 Gulsen4224 amin canım Allah razı olsun rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
vasili21 Gulsen4224 amin Allah razı olsun foto almayı unuttuk heyecandan 🤦♀️😁 yoksa atardım size daha da emin olmak için 😃
vasili21 Gulsen4224 ah sorma ya çıkınca aklımız başımıza geldi 😄 daha ziyade 2’li sonucuna odaklanmıştık o da güzel çıkınca üstüne bide cinsiyet öğrenince kafa gitti bizde 😄
demetinceyildirim Gulsen4224 canım bu sefer bende tahminin tutmadı sanırım,erkek bebek bugün öğrendim 👶🥰
Gulsen4224 demetinceyildirim öyle mi cnm hayırlısı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tahmin elbet tutmayanda oluyor 😇🙈🥰