26Merve Gulsen4224 Teşekkür ederim 🦋🤭Doktor da %80 erkek dedi önce tabi sağlık ama bir umut %10 ihtimali de düşünüyorum 😅1 oğlum var 🤭 Rabbim herkesin evlatlarına sağlık sıhhat versin ❣️🌹
Gulsen4224 26Merve rica ederim 🌸sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim umarım yanılmışızdır doktorla😂🙈🥰
26Merve Gulsen4224 Ha ha 😂😂 Senin bir kaç gonderine denk geldim yanilmadigin hissi oluştu bende 😂 Artık ne yapim gelinlerimi kızım diye severim 😂
Gulsen4224 26Merve ahaha kız allah iyiliğini birde kız vermeyi nasip etsin emiii 😂kaçıncı bebek kız 🙈😂😂
26Merve Gulsen4224 Amiin 😂2. bu 🤭1 oğlanım var Allah’ım a emanet 💞Başka düşünmüyoruz bunu bile oğlum çok istedi kardeş oylelikle cesaret ettim ☺️
Gulsen4224 26Merve büyük konuşma cnm aman bende istemem dedim dedim🙈😂inşallah kızın olur bi tane de ama erkek olması da iyi arkadaş olucak yanına ne güzel cnm iki gelin kapıcaksın ohh 😂🙈
Gulsen4224 26Merve ahahaha allah seni gece gece nasıl güldüm kız ilahi😂🙈🙈gelinler senin hakkından zor gelir cnm laflara hele🙈🥰
Sumeyye123_ Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/YW3ZSh Tahminleriniz çok tutuyormuş bana da bakar mısınız 🙏