Sevdaaa001 Merhabalar kızlar bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler ,neler yiyorsunuz muz ve kaşar peynir dışında olanları yazarsanız sevinirim 🙏
Jdiebsh Sevdaaa001 abur cubur hariç elimden geldıgınce herseyı yıyorum bebegımın kılosuda gayet iyi cok şükür ☺
Sevdaaa001 Gamze_7 teşekkür ederim canim portakalı cok seviyorum zaten yiyorum hergun cok sevindim şimdi 🤗kaç haftalıksınız
Minikjelibonum Sevdaaa001 27 haftalığım ben ama bn bunlara çok yüklendim diye bebeğim irileşmiş ve şeker cıktı kestm o yüzden
naz0659 Kabak yedir bu mevsimde canım güzel oluyor :) Birde tarif bırakıyım sana https://www.bebekyasami.com/bebeklere-kabak-yemegi-307
Sevdaaa001 naz0659 canim bu link de ek gıdadan bahsediyor ama ben hamileyim suan anne karnındayken bebeğe kilo aldıran yiyecekleri sormuştum aslında 😘
Minikjelibonum Zeynepahmett 26+4 yaptırdım yüksek cıktı. 26+5 de kontrole gittim 1.080 di çok haftasına göre
Zeynepahmett Minikjelibonum canim şundan sordum 24 haftalıkken gitmiştim kilo haftasıyla uyumlu ama suları fazla gibi demişti doktor. Şeker yükleme istedi hem aksilikler oldu hem kararsizdim sağlık ocağında verdim ama eczanelerde o içeceği bulamadım falan filan bi türlü olmadı velhasıl.. yarın tam 27 oluyorum yarın yükleme yapacağım inşallah geç kalmamısimdir
Minikjelibonum Susaminannesiii zaten sorun olduğunu söyledim benm bebeğimin kilosunda haftasına göre fazla şekerden dolayı
Susaminannesiii Minikjelibonum ben sorun oldugunu belirtmek için söylemedim alınganlık edilcek bir durum yoktu. benimkide haftasından kücük.minyon bebek olcak deniliyor simdiden. ortalama 900 gram civarı ikimizin ortası yani😊
Melike145334 Sevdaaa001 inanır Mısın ne yediğinle de ilgılı olduğuna pek inanmıyorum tamamen genlerle alakalı. İki oğlum var 38 haftalık hamıleyım ilk oğlumda süper beslendım balık et aklına gelen sağlıklı her şey 3100 doğdu ıkıncı de saldım 3300 38 haftalık doğdu bu bebede beslenmedım desem yerııdr önde gıdıyor gelınce gorcez kısmetse
Sevdaaa001 Melike145334 masallah allah bağışlasın 🙏genetikle de alakası var öyle diyorlar aslında ya bide önemli olan sağlıklı olması ama iste ne bilim vicdan yapıyor insan iyi beslensin cok zayıf olmasin diyor doğduktan sonra zayıf olursa canini acıtırım falan diye düşünüyorum annelik duygusu cok farklı deli deli seyler düşünüyor insan 😀yanı ben öyle düşünüyorum sadece galiba
Minikjelibonum Susaminannesiii yok cnm alınganlık bi cvp yok zaten diğer insanlar bnmkini normal algılamasın diye yazdım
Susaminannesiii Minikjelibonum yani yanlıs anlaşılıp sizi üzmek istemem. Bu yuzden acıkladım. nasip işte bende bu 2 hafta porsiyonlarımı fln bayaa artırdım ama sonuc cok fazla degişmeyevektir. Saglıklı dogsunlar insallah🙏. Bizlerin elinden bir sey gelmiyor