Bebegmhazal mmek_2014 benimkide 2 buçuk yasinda bana çok düşkün değil daha çok babaci😂 ama ben ona çok düşkünüm ben nasıl dayancam onu düşünüyorum babannesiule babasıyla kalcak kiskancam sanırım 😂
Mhtpttr Sevlya hayır kuzum öyle birler demedi hatta benim bir arkadaşım 2 ay önce normal doğum yaptı ve bebeği 4.100 ile doğum gerçekleşti.
Sevlya minikos ben 36+1 haftalık hamileyim 3300 kilosu bana doğuma kadar 4 ü bulursa Sezeryan olursun dedi size böyle bişey dedilermi
minikos Sevlya kilolu bebek olacak dedi ama normal şuanlık kanala flnda girdi son dk bi aksilik olmazsa normal inşaAllah
deniiizz Minikmucizem199 evet gittim cnm çatı muayenesi oldum çatım müsaitmiş normal doğum için haftaya tekrar bakarız dedi ama
Minikmucizem199 deniiizz ayy nasıl bişey acıyor mu benimki ilk gebeliğim nasıl bişey merak ediyorum 😂
deniiizz Minikmucizem199 benimde ilk 😄 acır diye korktum ama hiç acımadı parmağına jel sıktı zaten 30 saniye falan sürmüştür kasma kendini rahat ol hiç anlatıldığı gibi bi işlem değil
deniiizz Minikmucizem199 rica ederim canım hiiiç abartılacak bir şey yok sen rahat ol kimsen etkisinde kalma 😊
A12sel Bebegmhazal biseu sormak istoyorum 25+3gunlugum bebegum harketinu ve tekmesini rahimde hissediyorum nirmalmi bu resmn vajinama vuruyo