Eda_anne corekotu_1 yok iri bebek falan demedi suyum da iyi ama bebek de ve annede ani kalp durmaları olabiliyormuş o nedenle 39 olunca almamız gerekiyor dedi 😕
prensmusta Bebegmhazal bizde 37+0 da 3.860 kg dık ve tombişlikten dönememiş dedi doktorumuz😬 Perşembe kontrolümüz var 38 olucaz,4 ü geçmişizdir,ve muhtemelen sezeryan günü verir artık,normal doğumu çok istiyordum ama bize sezeryan yollları gözüküyor 🙄
Npyn09 Bebegmhazal 39+1 oldum Beklemedeyim Hergun Yalvarıyorum allaha gelsin diye Ama yok😖 yalvarsam ne olcak zaten en fazla 4 ocağa kadar durcak bende değişik oldum iyce Çok yoruldugumdan belkide 🥵😂
Ozgmmtl Bebegmhazal Benimde 38+5 olunca alıcak yani ayın 24üne gün verdi.lk gebeliğimde iri dopum yaptım 4.360 sezeryan oldum.2.ler daha iri olur dediler ama minyon olucakmıs.36+3 te 2700 dü.biraz daha alsa doğuma kadr anca 3 kilo doğar. Sağlıklı olsunlarda iri,minyon farketmez 🤗🤗
mmek_2014 Benimde bugün kontrolüm vardı 37+5 3600 gr. Haftaya pazartesi yani 38+5 de sezaryan olucam hayırlısıyla. Benimde ikinci sezaryan. İlki genel anestezi olmuştu. Bunda spinal olmaya karar verdik. Son 6 günümüz 🥰
BerilSare balyanakoglum allahın izniyle girmez inşallah.benim de kızım 38 haftalık 2.290 dogmuştu önlem amaçlı 2 saat tutup herşey normal diye çıkardılar küvzden. Şimdi 37 haftalık hamileyim yine küçük bebek ama içim rahat çok şükür
deniiizz Minikmucizem199 bende olmadım henüz belki bugün yapar diye düşünüyorum dr bir şey demedi henüz
Aytenkrsln Bebegmhazal öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk gebelik sezaryen oldu şimdi 28+2 haftalık hamileyim yani Buda sezaryen olur mu oğlum 2 yaşında
Bebegmhazal Aytenkrsln evet aradan çok geçmesi gerekiyor normale dönmek için çoğu doktor buna cesaret edemiyor
mmek_2014 Bebegmhazal kaygı heyecan bütün duygular bir arada 😊 ama en çok diger oglumu düşünüyorum 4 yaşında ilk defa benden ayrı kalıcak. Bana çok düşkün lavaboya gittigimde bile arkamda aglayan bir çocuk.
Bebegmhazal mmek_2014 benimkide 2 buçuk yasinda bana çok düşkün değil daha çok babaci😂 ama ben ona çok düşkünüm ben nasıl dayancam onu düşünüyorum babannesiule babasıyla kalcak kiskancam sanırım 😂
Sevlya Mhtpttr ya ben 36+1 bebek gelişimi önde 3300 civarıymis kilosu 4 ü bulursa sezeryan olacaksın dedi size böyle birşey dedi mi
Mhtpttr Sevlya hayır kuzum öyle birler demedi hatta benim bir arkadaşım 2 ay önce normal doğum yaptı ve bebeği 4.100 ile doğum gerçekleşti.