bebegimmm16 Sivasss yok kuzum ama covid geçiriyorum büyük ihtimalle bu süreci etkiler mi çok korkuyorum 😭
Mizgin2020 bebegimmm16 benim adete 11 gün var gaz sıkıntısı var onun dışında bı belirti yok vala canım ya
Efsane26 Mizgin2020 Salam.Men keçen ay 15kasımda adet oldum.Normalda 28günden bir oluram adet.Helem olmamışam adet.Vaxtımnan keçmeyib heçvaxt.Tuvalete gittim azca qırmızı qan geldi.Yüngül sancımda var.Neden olar?
Mizgin2020 Efsane26 olan bayanlar var ama adet kanı da olabilr gecikme oldu mu az gelip cogalabiliyir hayırlısı olsun canım
Mizgin2020 esma124 yok canım ya inşallah bu ay olurda bende hamileyim diye paylaşırım beni sürekli görenlerde bende mutlu olurum 🥰🥰😘😘
esma124 Mizgin2020 ayyy çok isterim senin hamile kalmanı ve @minikcivcivim ikkinizin de kalmasını çok isterim sevyorum sizi güzel haberlerini beklyorummm
Mizgin2020 esma124 Allah razı olsun canım benim oyla da aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde çok istiyoruz inşallah olur canım benim 🥰🥰😘😘
minikcivcivim esma124 inşallah canim ama ben bir süre istemiysem mecbur doktor doğum kontrol hapina başlattı 2 ay kullancam bitirdikten sonra ne zaman etkisi biter
Sivasss bebegimmm16 AA geçmiş olsun canım ya merak etme etkilemez zaten yumurtan geçti gitti dölllenen döllenmiş tabi varsa bir an önce atlatman dileğiyle canım 🤲🏻
bebegimmm16 Sivasss inşallah kuzum ya benimde aklım hep orda çok heyecanlıydım bu ay tabii ki nasip ama insan üzülüyor işte. İnşallah etkilemez
Sivasss bebegimmm16 aynen vala bi yanım korku bi yanım. Heyecan bakalım ne olcak ama haber verelim birbirimize hep bol bol vitamin tüket canım sende atlat
Mizgin2020 Sivasss geçen ay çok umutluydum pozitif gorucem diyodum bu ay bişey hissetmiyorum vallahi ya