Cupkek bebegimmm16 bende famera kullandım yarın randevum var bakalım iğne vurucak mı gerek yok mu beklemedeyim 🙆🏼♀️
bebegimmm16 Cupkek Allah gönlüne göre versin balım bende ignemi oldum beklemedeyim. Dualarınizi eksik etmeyin. Rabbim hepimize hayırlı sağlıkli evlatlar versin
Sivasss bebegimmm16 canım benimde dün çok kötüydü ama bugün geçti sadece etkisi kaldı az vala bilmiyorum artık kafaya taka taka delirecez 🙁😊
Gzde_14 Merhaba ben 19 yaşındayım 1.5 yillik evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyor tedavi oldum kalamadim bu konu çok bunaltiyor beni
Gzde_14 Ne yapmam gerekiyor rahimimde perde var dedi sizce bumu etkiliyordur klomen ve catlatma iğnesi vuruldum yok yani tekrar doktora gittim yumurtamın büyüdügünu söyledi ilaclarin etkisi olabilir mi?
Sivasss Gzde_14 perde varsa kalamazsın canım 1 buçuk sene olmadıysa perdedindir bence başla doktora git sor
Gzde_14 Sivasss ilk ameliyat dedi geride hamile kalinca görmem gerek dedi belkide önemli değildir dedi
Sivasss Gzde_14 canım git ben ol amelyatını 1 buçuk sene uzun bende 2 senedir kalamıyorum yeni oldum amelyatımı ama benim perde değil polip vardı laparoskopi histeroskopi oldum beraber oldum hemde rahim anomalisi. Vardı tüpüm kapalıydı incelendi
Gzde_14 Sivasss valla bilmiyorum sol tüpüm soru işareti sag tüpüm acik yani ne yapacağimi bilemiyom yani bu ay yumurtam büyüyormus degerlendirelim dedim kalmazsam yine tedavi için doktora gidecem
Sivasss Gzde_14 benimde sol tüp kapalıydı En son amelyat olmaya karar verdim polip çıktı derken 2 sene geçti yani
Mizgin2020 bebegimmm16 benim adete 11 gün var gaz sıkıntısı var onun dışında bı belirti yok vala canım ya