Merhabalar güzel anne adayları 😌 İlk önce tabiki rabbimden bebeğimi sağlıklı eli kolu düzgün kucağıma almak istiyorum ve rabbim insallah nasip eder. Hamile olduğumu öğrenmeden önce Ruyamda annemin bana altın bileklik taktığını gördüm. Ve annemde bana hamileyken ve bilmiyoken altın görmüş. Neyse hamileligimi ögrendim ve Ruyamda hep kız bebek gördüm. Dun ise Ruyamda evimde renkli renkli cicekler gördüm Buda sağlıklı erkek bebek anlamindaymis. Ayni rüyanın içinde birde şeftaliler gördüm birsuru Buda anneye benzeyen kız bebek anlamindaymis 😂😂 Bugun yine Ruyamda doğurmuş ve ilk kızım olduğunu gördüm daha sonra ise erkek bebek getiriyorlardı çoraplari biri değişik biri degisikti 😂😂 Kafamda deli sorular 😂😂
Rüyada Cinsiyet
Canim bende ruyamda hep erkek bebek göruyordum ama Insallah kizim olcak
Bende hamile olduğumu bilmeden rüyamda kızım olduğunu görmüştüm o rüyadan bir kaç gün sonra gerçekten hamile olduğumu öğrendim gelgelelim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum geliyor 😍 bende tam tersi oldu yani 😃
Canım bugün bende aynı böyle bir rüyayla uyandım erken Doğum yapıyorum ve hazırlıksızım hiç bir kıyafet almamışım çok güzel esmer bi oğlum oluyo fakat kız bebek kıyafeti giydiriyorlar çok güzeldi babamla eşimin kucağındaydı emziriyordum Harika bi duygu rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun 💕
Bende bi erkek bebek bi kız bebek görüyordum ögrenene kadar hergün şimdi erkek oldugunu ögrendim içim rahat bilinç altı meselesi
Ben hep erkek gordum hatta herkes ruyalarin tersi cikar dedi ama yine oglum olacak ins
Ben geçen aksam kiz gördüm.daha doğrusu cinsiyetini göstermiyordu.yuzu cok guzel kiza benziyor diyordum ruyamda..bugun doktora gittim kemik yapısı kıza benziyor dedi.😍 küçük olduğu için net bisey demedi.12+3 deyim
ZeynepDemirboa Cinsiyetiniz belli mi 🙂
aysgldlrl67 Rabbim gönlüne göre versin canım 🙂 Annelerin hisleri çıkar diyorlar ama bakalım bana da erkek diyorlar ben hep kız görüyorum kız hissediyorum 🙂
aysgldlrl67 Göbeğimde yayık çünkü bilmiyorum ki
bejanne00 hayır daha 7 haftalık bir minikleyim🙈🐥