Bsraao Merhabalar kizlar beta değerim 51 son adetim 15 Kasım sizce düşükmu tekrar ne zaman kan vereyim
Deletedmom15 Bsraao 2 gün sonra tekrarladıpnda 120 civarı olursa sağlıklı gebeliktir demek oluyo canım yani iki katı gibi bi değer görmen yeterli
Mores Bsraao adete yakın böyle çıkması çok normal. 2 gün sonra Aynı yerde aynı saatte yine kan verirsiniz. Ort 10 gün sonra da kadın doğuma muayene olursanız keseyi görürsünüz. Hayırlı olsun Tebrik ederim 🤗
halitefe Bsraao canım beyanın kaç olduğu çok önemli değil adete aynı gün kala herkeste farklı çıkar önemli olan 2 günde bir kan tahlili ver en az yüzde 60 artması lazım sağlıklı gebelik olduğunu gösteren bu
Birdenizhikayesi Bsraao benim 46ydı çok şükür şuan 35 haftalığım değerin artar canım inşAllah sıkıntı yapma
Bsraao Mores Perşembe veya cuma kan vericem canım pazartesi de doktorumla görüşeceğim Allah nasip ederse
nazliakdag35 Arkadaşlar bendede aynı sorun var son adet tarihim 7 kasım geçen hafta cuma günü kan verdim ve sonucu 198 çıktı sizce normalmi yarın tekrardan kan vermelimiyim ?
Glz15 nazliakdag35 bence sizin değeriniz iyi. Bnmde 6 Kasım son adet bugün beta baktırdım ilk defa 550 çıktı. Sanırım benimki baya düşük 😟
Ayca28 Bsraao canım benimde öyleydi hayırlı olsun sağlıkla olsun inşAllah. 2gün sonra tekrar kan verip bak bi ne kadar artıyor ortalama 2katı olmalı . 🧡
nazliakdag35 Bsraao doktora gitmedim saglik ocagindaki hemsire 2 hafta sonrs gitmemei soyledi hem pandemiden dolayi hemde gittiginde kalp atisinida dinle dedi erken gidersen birdaha gitmen gerekiyor dedi o sekilde yarin tekrardan kan tahlili yaptirayim o zaman
nazliakdag35 Glz15 canım herkez değerin düşükluğüne değil 2 günde bir düzenli artışına bakıyormuş o yuzden bende tekrardan kan vericem