Naz555 Kızlar 20+2 yim birkaç gündür sırt üstü yattığımda bebeğim sag tarafta toplanıyor ve karnım sertleşiyor uzun sure devam edıyor biraz arastırdım erken doğum vs yazıları gördüm boyle bır durumla karsılasan var mı aranızda 🙁(
NaimeYilmaz Naz555 sırt ustu yattıgınız ıcın olabılırmı acaba? Rahatsız oluyordur muhtemelen sırt ustu yatmadıgınız halde oluyorsa doktorunuza soyleyn derm
mervedefne Naz555 öyle bişey olduğunu sanmıyorum erken doğumla ne alakası var bebeğinizn cinsiyeti erkek mi ?
aysesensoy Naz555 ben de 25+4 deyim..ayni sekilde yatakta sirt ustu yattigimda sagimda bir tumsek oluyor hep😊 dun doktoruma sordum,olabilir dedi,hic sorun gormedi ki kendisi asiri pimpiriktir😀 neden kendinizi internet bilgileriyle strese sokuyorsunuz ki🤔
Denis19 Naz555 benim de arada oluyo ama ben 18+6 yim doktora sordum arada kasılmalar olabilir normal dedi muayeneye de gittim bi sorun yok şükür bebek toplanabilir bana da o zaman sert geldi sonra muayenede hamur gibi oldu karnım yumusacikti sonuçta hareket ediyolar 1 saat içinde 4 kezden fazla olmazsa sıkıntı yok diye biliyorum ama bolca dinlen
Naz555 NaimeYilmaz genelde sol tarafıma yatıyorum kendımı en basından boyle alıstırdım ama bırkac gundur bu durum dıkkatımı cekmeye basladı
Naz555 mervedefne evet erkek forumda yazılanlar genelde erken doğum belirtisi vs yazmıs endıselendim acıkcası
mervedefne Naz555 aynen öyle bende kız bebeğe hamileyim ve benim kız hep sol tarafimda cnm o yüzden endişe etme bebisin erkek olduğu için sağ tarafında 😊
Suraelik Ay bende ayni sorunlayim otururkwn bile toplaniyo ama benm 27haftalk olcm 1aydn fazladr var bnde doktr kasilma erkn dogm belrtisidr dinlen diyo ama dinlenirken oluyr zatn allah korusun
Naz555 mervedefne hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı ınsan en ufak seyde tedirgın olup sorgulamaya başlıyor işte 😒
MiraMira mervedefne yaaa biz 10 haftalık olucaz bi kaç gün sonra benim bebegimde kız mıdır acaba sol tarafımda hafif şişkinlik var saga göre😍
mervedefne Naz555 biraz fazla takıntı yapıyoruz ister istemez aynen sağlıkla gelsinler inşallah 😊 benim ilk bebeğim olduğu için çok tedirgin oluyorum
Naz555 mervedefne evett benimde ilk gözağrım ❤tecrübesizlik çok fena bişeymis hemen telasa sürüklüyor ınsanı
Naz555 NaimeYilmaz insallah haftaya gidince paylaşıcam doktorumla ordan burdan toplama bilgi insanı cok yıpratıyor
mervedefne Naz555 öyle tabi ama olsun tecrübe sahibi olacaz ışte ilk bebislerimizle inşallah kucagimiza alınca o endişemiz geçecek emin ol 😊
Naz555 mervedefne insallahh o günleri görelim hemem 😍 insan gün geçtikçe daha bi özlem duyuyor hemen koklamak istiyor yavrusunu☺
mervedefne Naz555 aynen öyle günlerin hemen geçmesini bir an önce kucağıma almayı o kadar çok istiyorum ki inşallah o günleri de göreceğiz
Naz555 aysesensoy internetten herşeyi sorgulamak gecmısten gelen bı alıskanlık ıste en ufak seyı sorgulama halıne gecıyorum 😕
DenizTuncaAtik Haftadayim 1 haftadir bende de oluyor sag taraf sisiyor ve oylece kaliyor. Doktorum magnezyum verdi. Gunde 2 adet yutuyorum kramplarım ve bebeğin toplanması azaldı. Doktorunuza güvenin. Plesanta aşağıda değilse erken doğum olmaz. Ağır işlerden kaçının ve 20. Haftadan sonra günde 3 kez tansiyon takibi yapin 🤗💞
Naz555 DenizTuncaAtik aslında magnezyuma ihtiyacım oldugunu hissediyprum fazlasyla bel kalca agrılarım oluyor belki bu durumuma da bı care olur tansiyonumu hergn takip ediyorum hep düşük ama yüksek olunca tehlike dedi doktorum