Kbraozkn Merhaba arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim ikili tarama testi normal çıktı ama doktor ense kalınlığı biraz fazla olduğu için detaylı ultrason çektir mutlaka dedi ve Aydın’da Alper Tanrıverdi’yi yada Kuşadası gözde hastanesini önerdi bu doktora yada hastaneye giden ücretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba
lifeofmybaby Kbraozkn hasan akalın yapıyor ben daha yaptırmadım ama hasan akalına gidiyorum memnunum doktorumdan muayene ücreti 250 tl sanırım detaylı da o fiyat bi sekreteri arayıp sorabilirsiniz. Gület yüzlü bir doktor
Meriwa Kbraozkn detaylı ultrason her gebeden istenen bebeğin parmaklarından damarlarına kadar bakılan bi detaylı ultrason devlet hastaneleri de yapıyor özellikle yönlendirmesi mantıklı gelmedi yada ense kalınlığını bahane etmesi kime gidiyorsunuz muhtemelen kendinde olmadığı için onlarla anlaşmalı
Dytsadiye Kbraozkn merhabalar aynı sey benim başıma da geldi ikili test normal geldiği halde ense kalınlığı artmış diyip 13. Haftada perinatolog a yonlendirdiler ben murat aksoy a gittim aydin merkezde memnun kaldım doktor beyden. Bebeğinizle ilgili son durum nasıl aynı şeyi yaşayınca merak da ettim gecmis olsun :)
Esramtr Merhabalar ben Alper Bey’ e gittim, 500 tl muayene ücreti, işinde çok başarılı.Davranışı ile ilgili kötü seyler söyleyenler oldu ama kulak asmayın önemli olan bebeğiniz sağlığı ve doktor bilgisininin güvenilir olması.
Esramtr Evet, detaylı ultrason için gittim.Denizli benim için uzak olmaz derseniz orada da Çağrı Güven var çok iyi bir doktor onu da tercih edebilirsiniz fiyatı 300 tl
Esglm Kbraozkn anladım bende Pamukkale üniversitesi Hastanesime gidiyorum da orası hakkında bi bilginiz var mı diye soracaktım