mucizemucize17 Emation55 altındaki herşeyi çıkarıp çatala mi oturuyosun nasildi ben kasmam ama utanicam gibi hissediyorum
Emation55 mucizemucize17 evet iç çamaşırı vs çıkarıosn sana örtü veriolar onla birlikte çatala çıkıosn
Choseungdal mucizemucize17 mucizemucize17 evet herşeyi çıkarıp çatala çıkıyorsun ben daha önce düşük yaptıgım için biliyorum o yüzden utanmadım ama gene de çatal değince insan bir ürperiyor😂
Emation55 gbayindir bende şimdi sancım filan gelene kadar beklym diorm öyle belli olsun diorm snra da ya doğuramaZsam çatıda çıkmzsa çocuga bişi olur die korkuorm bi yandan olayım sezeryan diorm ondan da amlyt sürecndn korkuorm çok karmaşık duygular içindeym 😔
gbayindir Emation55 aynı bende sonucunda sezeryan olacaksak insallah sancı cekmeyeyim diye dua edıyorum🙈 denemekte istiyorum acılma olursa diye ama cogu arkadasım bekleyıp gene sezeryan oldu
Gayeninannesiyesim Emation55 Allah’tan müsaitmissin ben çok korkuyorum pat diye aç bakım der diye o yüzden her kontrole giderken temiz olmaya özen gösteriyorum 😂
Emation55 Gayeninannesiyesim ay orası da var işin allahtan dün duş aldım temzlk yaptm ne olur ne olmaz die hazrlıklydım 😂
Emation55 Choseungdal aynı benmde o şekilde aslında bnde hareketli bi insanm her işimi kendim yapıorm ama bakalm haftaya kesinleşr sanrm allah kolaylık versn hepimize
Choseungdal Emation55 Amin canım inşallah çok fazla ağrı sızı çekmeden kolaylıkla bir avazla doğum yapabiliriz. 😌Bol bol egzersiz ve hareket etmek gerekiyor tabi birazda bebeğimizin yardımcı olması lazım ki normal yapalım sonuçta doğumu birazda bebek belirliyor.
Happycik Emation55 merhaba ben sezeryanla doğum yapicam mecburi şuan 28 haftaligim ilerleyen zamanlarda beni vajinal muayene etmesine gerek yok demi 1 marta gün verdi.
Zafsim0801 Happycik bende bu ay gittgimde korkularımı anlattım çatı muayenesi ve normal doğum istemıyorum istemıyorum diye sağolsun doktorum hesapladi bir aksaklık olamazsa 1 Nisan ile 5 i arası alırız dedi ❤️
mucizemucize17 Choseungdal ya yapicak bisey yok olması gereken bisey mecbur yaptiricaz ben kasmicami düşünüyorum da ilkinde inceden utanirim sonra alışırim heralde 😊
Happycik Emation55 insallah ameliyatim var daha önceden mecburiyetten sezaryan ama bu açıklık muayenesinden çok korkuyorum
[silindi] minik_kalbim nasil bir mantik kurdunuz, her insanin eli parmagi ayni asagi yukari, bu nasil bir cikarim olmus boyle
Emation55 Choseungdal aynn öyle kndmden çok onu düşünüorm inşallah sağ Salim kucağmza alırz hepimz 🤲🏻
[silindi] Emation55 gecmis olsun, dediginiz gibi cok basit ve rutin bir olay. ben niye bu bu kadar korkulu ruya oluyor anlamiyorum cidden, oradan kocaman bebek cikisindan korkmayan kadinlar basit bir muayeneden fellik fellik kaciyor
Happycik Zafsim0801 insallah ya bizimde 1 Mart dedi doktor.bende bir daha ki gittiğimde söyleyim. O muayeneyi istemiyorum diye. İnşallah gerek olmazda yapilmaz.