Bizde 38+2 günlüğüz bugun çatı muayenesi oldum ve baya acıdı önce ebe baktı sanırım çatıdaki kemik baskınmış ondan dolayı baya acıdı zaten ilişkide de baya acımıştı ve her ilişki sırasında acıyordu doktorunuza ileticem dedi kağıda yazdı gönderdi sonra kendi doktorum kağıda bakıp birde ben bakayım dedi alttan muayene etti eline jel sürüp parmağını vajina soktu elini resmen döndürdü hissettim baya normal mi sezeryan mi olmak istiyorsun dedi bende normal düşünüyorum olursa dedim oda şuan için çokta zor değil dedi ama çocuk ve sen kilo almadan doğum olsa iyi olur dedi zaten hafiften sancılarım var bol bol yürü ve pilates yap bacaklarını aç eğil kalk dedi gevşesin çatın dedi normalde zaten pilates yapıyordum hareketli bir insanım da sürekli evde yürüyorum virüs olduğu için dışarı çıkmıyorum yani anlayacağınız herşeyden önce böyle muayeneler kişiden kişiye değişiyor benimki çok acıdı korkmadım kasmadım ama herhalde kemiğim baskın olduğu için acıdı bilemiyorum haftaya tekrar bakıp normal olup olmadığını onaylayacak.