Bireylulmasali Deneyces26 salam yenilmez bildiğim kadarıyla canım ben hiç yemedim sucuğu canım çok çekerse ayda bir falan
gulbahar0505 Deneyces26 Abartılmadığı sürece normal kasap sucuk yiyebilirsin ama kızarmıs sekilde ben pek salam yemedim ama esime yaptigimda kendimede biraz daha fazla kizartip oyle yemistim bi sikinti cikmadi sukur
Denizzz88 Deneyces26 sucuğu doktorum cok canın çekerse kasap sucuk alıp iyice pişir ye demişti ama sürekli değil tabi. Salamıda geçenlerde canım cekti bikere kızartıp yedim çiğ yemedim
mercimeginanne Deneyces26 sucuk yiyorum piştiği için ama salamda pişince tüketiyorum normal çiğ durumda tüketmiyorum
mmek_2014 Salam sosis yenmez. Sucuğu temiz güvenilir bir yerden alıp iyice pişirdikten sonra yiyebilirsiniz
Deneyces26 Nisanurunannesi3850 şükür canım o zaman ya yok ben baharatlı yesem bile vicdan azabı çekiyorum doğunca bol bol yerım artık
Basak0503 Deneyces26 baharatlı şeyler sıkıntı mı yaratıyor ben arada yediğim oluyor ve baharatlı derken hangilerinden bahsediyorsunyz.
NefesDeniz Deneyces26 Salam yenilmemeli diye doktorum bana söyledi ki normalde de zararlı bir yiyecek..ama sucuk güvendiğiniz bildiğiniz bir yerden alırsanız iyice pişirip yiyebilirsiniz. Ben haftada 1 yiyorum sucuk
Beyzan Deneyces26 salam yenilmez çünkü onun içerisinde çok farklı katkı maddeleri var ama sucuk nadir olmak şartıyla yenilebiliyor fermente olanları tercih etmekte fayda var kasap sucuk diye tabir edilen ler birazcık daha ıslak ve et olgunlaşmamış oluyor
Deneyces26 Basak0503 yok bır kötü yanı ben aşırı yiyorum acılı falan tatlı tamamen yemek istemiyorum ondan yani aşırı
elvan6409 Deneyces26 salam hiç yemedim 6 aydır, sucuğu da bizim bi kasabımız var büyükbaş kesince haber veriyor sucuk yapacağım diye, ona yaptırıyoruz. Sucuğu yiyorum fakat fazla pişmesine özen gösteriyorum
Deneyces26 elvan6409 bizde öyle bir imkan yok canım maalesef hiçte güvenmiyorum onun için yapacak bir şey yok
Basak0503 Deneyces26 aynı bensiniz ya ☺️ Bende hiç tatlı yemiyorum canım istemiyor ama acılı baharatlı şeyler yiyorum bi an yazınızı zararlı gibi okuyunca yandım demiştim 😂
Deneyces26 Basak0503 yok canım Allah korusun bende sadece baharat makarna yiye biliyorum bulgur pirinç midem bulanıyor özellikle en sevdiğim crax varya baharatlı çubuk kraker off yesem doymuyorum sizin kaç aylık