Seyma2861 Kızlar 22a+4 üm 65 ile hamile kaldım şuan 67 yim. 2 kg almısım. Çok mu? Sizler kilo kontrolü için napıyorsunuz? Ne durumdasınız?Ben minyon tipli bi hatunum çok kilo alınca top gibi at yuvarla olacağım😁
Kbras Seyma2861 Şaka yapıyosun heralde 26+3 üm 54 ile basladım 66 yım 🤣diyet yapıylrum su içsem yarıyor 😀
MeliSeliMelih Seyma2861 ben 19.haftamdayım 7 kg aldım onu napıcaz 🤨 boyum 1.72 Allahtanda kimse daha kilo almadın sen diyor 😂
Vira1 Kardeş sen 2 kilo almışsın kimisi 10 kilo alıyor. Görmesinler bence şımarıklık gibi oluyor biraz. 😁
Seyma2861 Vira1 bacım ben kusarak geldim bugünlere😁😁😁 yani 1,58 boy olunca aldığım her kilo gözüme geliyor 7.8.9 aylara saklamak isterdim 😁
Seyma2861 Kbras ya banada doktor kilo almayacaksın dedi mümkün mertebe çünkü bel fıtığım var 😊 bide senin 54düşük zayıf hamile kalmışsın ona göre artışın normal geldi bana
Seyma2861 Bireylulmasali genelde kusma bulantı sorunu yasamayanlarda kilo artısı oluyor erkenden kimisinin iştahı çok açılıyor
Seyma2861 Mltmrzgr 😁 dalga geçmeyin bel fıtığım olduğu için doktor mümkün mertebe kilo almayacaksın diyor . Çünkü çok ağrılarım oluyor bende son aylara almak hedefindeydim
Vira1 Seyma2861 haklısın. Gayet iyi ama maşallah. 30. Haftaya kadar biraz daha dikkat ettin miydi senden iyisi olmaz 😁
Seyma2861 MeliSeliMelih boyun var ama senin😁 hiç farkedilmiyordur. benim karnım çok cıkmadı ama göğüsüm çok büyüdü
MeliSeliMelih Seyma2861 evet farkedilmio ama normal oranlarda yememe rağmen bu kadar almama şaşırıyorum beyaz ekmek tatlı işi hamur işi hiç yemememe rağmen alındı bu kilo ona canım sıkılıo
Toprakdag Seyma2861 karnım yeni çıktı artık ama üstümde montum yada biraz bol birşeyim varsa belli olmuyor ama ailem ile görüntülü konuşuyorum o zaman ekranda büyük görünüyorum hiç 4kilo almış gibi değilim 😂
Mltmrzgr Seyma2861 hayır dalga geçmedimmm normal yani 2 kilo bu haftaya yaa benim komşum 4 ayda 11 kilo aldı siz çok iyi gidiyorsunuz