Nurbl Bende herkesten Sleepy nin bebek bezinin 1 numarasının çok küçük olduğunu duydum o yüzden 2 numara sipariş verdim 3-6 kilo zaten 1 ve 2 numara arasında çok büyük fark yokmuş
Dnacar83 Nurbl evet bizde hem molfix hem sleepy aldik ikisini karsilastirdim sleepy ufak geldi molfix daha buyuk
Ilovemybaby Mervee88 1 paket aldım sadece. 40lı vardı. Daha az satılanı bulamadım. Doğuma 20 gün var. 3000 kilo
Mervee88 Ilovemybaby 40lı olanı en geç 1 haftada biter zaten merak etmeyin 😬 ben 2 numarayı 420 adet alınca herkes ben gibi çok alıyo sanıyorum 😬 bi de ultrasonların yakılma payları illaki var 😊 doğmadan 1 gün önce benim oğlum 3200 gram görünüyordu ultrasonda ama 2980 gram doğdu 😅 ve bugün tartıldı 4550 gram olmuş 😊
Seduru Ilovemybaby küçük olmaz bende 1 numara ile başladım ve 4 kilo doğdu kızım ama fazla almayın 1 numarayı size tavsiyem 1 paket yeterli
ipekipek Ben küçük paket 1 numara ve küçük paket 2 numara aldım. Doğumdan sonra deneyeceğim ona gire aldıracağım eşime. Bence birde 2 numara alın siz küçüklerden her türlü kullanılacak zaten.
Seduru ipekipek aynen 2 numara bayağı kullanılıyor zaten 2 numaradan stok yapmaya başlanabilir bile ☺️
None Ilovemybaby 1 numaranın büyük geldiğini söylüyorlar eğer 4 kilonun üstünde değilse bebek 0 alın dediler bana hep ben 0 bile aldım hiç dert etmeyin küçük gelmez 1
Mugee09 Ilovemybaby bende 1 ve 2 numarasını 210 luklardan sipariş verdim . Yeni dogdugnda bir numara olur dye düşünüyorum
tgul Ilovemybaby Bende cok kararsiz kalınca sleepy hosgeldin bebek setinden aldım. Bakalim hangisi olacaksa bebeğe ona göre devam ederiz.
Elifymn Ilovemybaby 3200da doğan oğlum şuan 23 yüklük hala sleppynin 1 numarasını kullanıyoruz hiç de küçük değil 👌🏻
handesen73 Ilovemybaby bebeginiz kucuk.ise 1 numara iyidir benim 2 bucuk kilo mecbur 1 numara aldim gene buyuk gelicek ama yapacak bisey yok
Verasmommy Ilovemybaby bebeğinizin kilosuna göre değişir diğer bezlere göre küçük duruyor ama kullanırsınız diye düşünüyorum toplu almadıysanız denersiniz olmadı değitirirsiniz canınızı sıkmayın🌹😊
Meriwa Ilovemybaby iyi 20 gün varsa kullanırsınız biz prima aldık 72 taneydi 8 günde bitirdik😄 biter o zaman ama sonra 2 numaraya geçtim bizde 1 numara 2-5 kg arası 2 numara da 4-7 mi neydi ilk bebek kilo versede hemen alıyo hızlı alıyor vede
D-M Ilovemybaby küçük gelmez merak etmeyin. Ben de kızıma 1 numara baby turco almıştım ki o diğer bezler göre daha küçük kızım iri olmasına rağmen rahat kullandık zaten 40 taneyse en gec 1 haftaya biter 🤭
Dnacar83 Ilovemybaby valla bende aldim 1 numara hem molfix hem sleepy aldim bendede o suphe var insallah olur 4 4bucuk kilo dogar dedi dr