Ilovemybaby Bezden anlayan anneler, sleepy 1 numara almıştım çok çok önceden. Boşa mı aldım. Küçük diyorlar. 2 numara mı alsam? O da büyük gelmez mi ya
Meriwa Ilovemybaby cinsiyetiniz nedir 1 numara küçük oluyor ama haftasından ileri değilse iri bebek değilse olur canm bide kızsa kızlar genelde daha minyon oluyolar kaç adet var
Serifeisitmir Ilovemybaby canım bebeğin 3700 gr doğu 1 numara bez büyük bile geldi öyle çok küçük değil
Cinarinannesii_ Ilovemybaby Büyük değil canım biz erkek bebeğe 3-4 paket 1 numara kullandık zaten ilk doğduğu zamanlar cisi kakası çok oluyor 😀
Mervee88 Ilovemybaby benim oğlum 2980 gram doğdu ben direk 2 numara almıştım ama 1 numara almış olsam onu da kullanabilirmişim.. yine de çok fazla aldıysanız kullanamayalirsiniz🙄 bebek kilolu doğar ya da birden kilo alırsa elinizde kalır.. bebeğim şu an 4300gram ve 2 numara kullanıyorum
Busratlv98 Gelmez kuzum,benim de ilk hamileliğim etrafımdaki insanlar hep bol bol bez nasılsa günde 7-8 kere değiştireceksin dediler. İçin rahat olsun. Ben de 1 numara alcam 🥰
Ilovemybaby Meriwa hatırlamıyorum ama sanırım 40 taneydi. En küçüğünden aldım. Cinsiyet kız. Doğuma 20 gün var. Kilosu 3000. İnşallah küçük gelmez
None Ilovemybaby 1 numaranın büyük geldiğini söylüyorlar eğer 4 kilonun üstünde değilse bebek 0 alın dediler bana hep ben 0 bile aldım hiç dert etmeyin küçük gelmez 1
Meriwa Ilovemybaby iyi 20 gün varsa kullanırsınız biz prima aldık 72 taneydi 8 günde bitirdik😄 biter o zaman ama sonra 2 numaraya geçtim bizde 1 numara 2-5 kg arası 2 numara da 4-7 mi neydi ilk bebek kilo versede hemen alıyo hızlı alıyor vede
Ilovemybaby Serifeisitmir Sızdırma filan yaptı mı peki? Kaliteli bi bez mi? Pişik yaptı mı bebeğinizde
Ozlm1240 Cinarinannesii_ peki 1 numara ortalama ne kadar zaman kullanılıyor 2 ye geçiliyor tabi bebekten bebeğe durum değişsede
Serifeisitmir Ilovemybaby hayır canım hiç bir sorun yaşamadık ama ben pişik önleyici krem kullandım doğumdan ertesi gün
Cinarinannesii_ Ozlm1240 Biz hemen hemen yarı kırkına yakın kullandık canım bizimki pek tombik bi bebek değil belki kız olsa devam edebilirdim ama erkek olunca zıbını falan bezin üstüne kapatıyoruz bez ister istemez sıkışıyor belki organına zarar verebilir diye düşünüp 2 ye geçtim
Ilovemybaby Mervee88 1 paket aldım sadece. 40lı vardı. Daha az satılanı bulamadım. Doğuma 20 gün var. 3000 kilo