Gulefsan pinar92_ sağlıkla gelsin inşallah bence ben 1 hafta daha erteleyim doktora kesin garanti olsun
Gulefsan Kubos-25 ben erken mi gidiyorum ki gittiğimde 5+5 olucam. 1 Hafta erteleyim yada bikaç gün 6 haftalık gidiyim bari. İnşallah bizde duyarız❤️
Kubos-25 Gulefsan sen bilirsin tabi en iyisini canım ama benim ilk gebelik olduğu için nerdeyse her hafta gittim tecrübesizlik yani😂 ikinciye rahat sekiz dokuz haftalıkken giderim çünkü yok yere git gel yapıp stres yaptım🙈
Gulefsan Gozdeeb genelde 6 da duyulmuş gibi bende bikaç gün erteleyim doktoru kesin olsun gittiğimde 😇
Gozdeeb Gulefsan aslinda biraz sans galiba. Duyamazsan uzulme sakin 7 de 8 de duyarsin. Saglikla al kucagina🙏🏼💕😊
Sinemz Gulefsancuma günü dün kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor cuma al dedi ama kendi doktoruma mesaj attım dönünce kesinleşir ama şuanlık cumaaa🥰
NefesDeniz Gulefsan Biz 5+5te duyduk ikiz bebeklerimiz çok şükür ikisininkide pıtır pıtır duyuldu🌿 Dilerim sizde hemen duyarsınız🧿
2minikannesi NefesDeniz hayırlı olsun 5 haftalikken beta HCG sonucunuz nasıldı acaba benim haftama göre yüksek de daha doktorla görüşemedim ikiz olduğu 5 haftalıkken anlaşılır mı şuan bende 5 haftayim son adetime göre ama bide geç döllenme olmuş 😊😊😊