Bibliophilia-1991 DaisyMom ayyy bende valla başladım da öle ince işlere sonradan zorlanırım diye annem gelemicek dibi Kıbrıs’tayız ya biz yollar kapanabilir virüsten o yüzden mutfak dolaplarına girdim önce bi gün sonra gardıropa öbür gün banyoya tek tek yapıom en sona Çamaşırı kalsın hazırlanıp gidelim diye zaman geçiriyorum hem
DaisyMom Bibliophilia-1991 iyiysen yap canim tek tek olsun bosver kendini de çok yorma.Ne kadar iyi olsak da agrilarimiz oluyor.Cok uzun surmuyor çamasir işi.Bi kurumasi uzun suruyor 🤗hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz🤲🌼
Burcubuglemyigit 30+5 im ama 1 ay daha dururlar inşallah 😊 34-35 i görürsek rahatız dedi doktorumuz. Ikiz gebelik benimki agirlastim artık yatmak çok zor hayırlısıyla 1 ayıda bitirseydik😔
Bibliophilia-1991 Burcubuglemyigit sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim ne güzel tabi senin için biraz daha zor kolaylık versin rabbim
Bibliophilia-1991 eahsn21 evet gayet memnunum canım ilgili gerektiğinde kendisi mesaj atar bilgilrndirir
Ohaezgi Bibliophilia-1991 bende 31.haftadayım. İlk aylar kabus gibiydi kusmalarımdan, 4ayın sonrasında prensesler gibi hamileliğimin tadını çıkarıyodum 31.haftayla beraber uykusuzluk, böbrek iltihabı, sırt ağrıları derken doğurcam artık😂😂
eahsn21 Bibliophilia-1991 ben elite hastanesine Zeynep hanm a gidiyorum 36.haftadayız türkiyede olucaktı doğumum 32 de gitmiştim ama bu izin muhabbetlerinden geri geldim 2 hafta içinde şimdi burada doğum hiç planlamamıştm Zeynep hanımı beğeniyorm ama hastane biraz korkutuyor yakın doğuya mı gitsem diyorum
Bibliophilia-1991 eahsn21 hiçbir fikrim yok o hastane hakkında neden korkutuyor sizi az da kalkmış içiniz rahat edecekse bi randevu alın gidin bakar fikir sahibi olursunuz