Bsraao merhabalar :)) kan pıhtılaşma yüzünden kürtaj oldum. Hiç vakit kaybetmeden hemen doktorumun da bilgilendirmesiyle genetik birime tahlil yaptırdım. Zaten tahmin ettiğim gibi kan pıhtılaşması vardı. Tabi ben şu anlık pıhtılaşma ile alakalı olmayan sebeplerden ötürü hamile kalmak istemiyorum, sadece şu anlık. Lakin çevremde bu sorunu olan arkadaşım ve tanıdığım vardı. Bir arkadaşım üç düşükten sonra gebeliğinde iğne kullanarak güzelce hatta normalce bir Doğum gerçekleştirdi, hakeza aynı şekilde gebelik döneminde iğne ilaç vb kullanarak gebeliğini sağlıkla yürütüp bebeğini kucağına alanlar tanıyorum. Üzülmeyin hamdolsun ki bizler hamile kalabiliyoruz ilacımız, sorunumuzun çözümü var. Size tavsiyem elbette stres yaşarsınız ama rahat olmaya çalışın ve bir an önce aksatmadan doktorunuza pıhtılaşmanızın olduğunu söyleyerek gerekli tedaviye BİR AN ÖNCE,ACİLEN başlansın. Çünkü maalesef bu pıhtılaşma sorununu bilirsiniz, bebeğin beslenme bölgesi olan plasentada kan akışını durdurup gerekli oksijenin ve besinin bebeğe ulaşmasını engelliyor ve vücut anormal bir durum olduğunu, bebeğin sıkıntılı olduğunu gelişmeyen olduğunu algılayıp atmak istiyor . Sakince ( ne boyutta pıhtılaşmanın olduğunu bilmiyorum ona göre zaten size gerekli takviyeleri, tedavileri söyleyecektir) zaman kaybetmeden "aman sonra alırım sonra yaparım” demeden hemen başlamalısınız. Hayrlı akşamlar 💐