Aselminaaa Baturay yaptim dunyanin mucizesi resmen aman allahim cok rahatlik yemin ederim basta almadigima bin pisman oldugum bisey acilmam bir turlu ilerlemeyince ve sancim cok artikca dayanamadim epidural istedim 5dk surdu islem o sanci arasinda ne igne ne bisey hissetmedim zaten o seyi bele takmadan once uyusuturuyirlar oda sinem ısırığı gibi ikincise en basta almayi dusunuyorum. Hic bel agrisi falanda yasamadim hatta skolyozum oldugu icin anestezi doktoru tutmaya bilir demisti ama sukur tuttu
AylinEtm Merhaba 🙋🏼♀️ Bende prenses dogum yaptim, tabi en basta istemedigime bin pisman suan ikinci gebeligim son 5 hafta kaldi acilmam yine ilerlemezse kesin alirim diye dusunuyorum.
Baturay AylinEtm benim de 6 haftam kaldı normal doğum olcak ama prenses doğum düşünüyorum ilk normal doğum idi
Mumyy Sevda5895 hastane doğum ücretinin haricinde hastanenin belirlediği bir miktar ekstra para veriyorsunuz ortalama 750 1250 arası falan olması gerek
Aselminaaa Mumyy yurt disinda bu sekilde degil en bastada yapiyorlar diye hatirliyorum ama uzerinden 2 sene geçti simdi tamda aklimda degil