Gulnurullah uykusuz1parol ben ilk hamileliğimde heyecandan unisex kıyafet aldım sonradan cinsiyetine göre devam ettim herkes çok erken 7 aylık olsun bakalım bekle ne olur ne olmaz dedi ama ilk heves kimseyi dinlemeden bir sürü alışveriş yapmıştım öğrendiğim zaman ve sonrasında 😊
uykusuz1parol Gulnurullah Bende senin yolundan ilerliyorum gerci ben daha sadece zibin aldim agiz mendili aldim su bim e gelenlerden kiz kardesim 2 takim bi hastane cikisi aldi 😂bende tas catlasin cinsiyet belli olana kadar dayanirim galiba 😀
uykusuz1parol Gerci dogumu daha sonradan konuşurlar ya nasil olsa daha cook zaman var önümüzde ki bende burda yapmak istemiyorum zaten memleketime gitmek istiyorum orda ozelde calisiyordum sevdigim guvendigim bi kadin dogumcu var ona gitmek istiyorum
Zeynep_18 Zynp_H ben zaten bebiş istiyordum ilk ay olmadı sonra planlı bi şekilde Eylül’de hamile kaldım🙈😊
Gulnurullah uykusuz1parol bence çoğu ihtiyacını almak lazım puset araba emzirme yastığı ağız mendilleri Müslüm örtüler koltuk üzeri için minder ben hepsini ortak renkler aldım ilk zamanlar iyi ki almışım sonradan çünkü daha fazla şeyler lzım oluyor ilk zamanla hevesle araştıra araştıra gönül rahatlığı ile aradım taradım buldum aldım sonradan yok beşiği yok hastane çıkışı derken bazıları unutuluyor
Zynp_H Zeynep_18 ne güzel Allah yine kabul ediyor dualarımızı. Ben hep yıldönümümüzde hamile kalmak ve süpriz yapmayı hayal ederdim yada eşimin doğumgününde inan Allah duymuş ben hem yıldönümümüzde hemde doğumgününde hamileymişim ama ben bilmiyordum 😂 Allah bazen gerçekten dualarımızı hayallerimizi kabul edip bize sunuyor çok şanslıyız 🙏🏻
Alyamm_ Gulnurullah Canım benimde regliye göre 5 gün geriydi gec olusmustu gebelik ilk kontrolde bu şekilde gozukuyordu ikinci ve son gidişimde gününü yakalamış hatta 2 günde öndeydi zamanla gününü yakalar merak etme ☺️
Gulnurullah Alyamm_ öyle mi olur bilmiyorum o zaman ben şimdi 10 haftalık mı diyeyim soranlara 8 diyordum 😊
uykusuz1parol Zeynep_18 insallah bizim için bebek icin hangisi iyi olacaksa o olsun illa normal olacak ya da sezaryen olsun diye bi takintim yok
uykusuz1parol Gulnurullah kacinci haftada tamamladiniz bunlari bende anneme demistim ama son aylara gir oyle alirsin dedi hani sıkınti olur sonradan gorup uzulme diye ben o yuzden birkac takimdan fazlasina cesaret edemiyorum
Alyamm_ uykusuz1parol Doktorum ilk 6 ay kesinlikle alışveriş yapma demişti 15 haftalıkken cinsiyeti net olarak belli olmustu kuzumun ama insan tabi duramiyor unisex 1-2 takım patik vs almıştım yelek, hırka örmüştüm 🙈
uykusuz1parol Alyamm_ Bana da annem demisti sorun olur sonradan gorup uzulme diye bende pek cesaret edemem gibi ama çok ta heves ediyorum ne yapayim😂😂😂
uykusuz1parol Alyamm_ birde ben battaniye ogrendim bi tane onu yapmaya çalisiyorum alize puffy nin ipleri var ya onlarla
Alyamm_ Gulnurullah Valla canın nasıl istiyorsa öyle söyle canım nasılsa yakalayacak gününü inşallah ☺️💕
Alyamm_ Hayalleredogru Evet canım normalde özele gidiyorum ama İstanbul da özelde çok riskli tokatta olduğum için devlete gittim bom boş ve temizdi pandemi devam ederse doğumada kaçarım buraya 🙈