uykusuz1parol Zeynep_18 benim doktorum biraz garip:):) ilk adet tarihi felan da sormadi bununla ilgili de birsey soylemedi 🙂
Zeynep_18 Zynp_H çok şükür iyi gidiyor mide bulantısı var işte o da geçer inşallah zamanla, Manisa’da yaşıyorum normalde izmirliyim siz nasılsınız nereden yazıyorsunuz😊🌼
Zynp_H Ben Maraşlıyım ama Mersinde yaşıyorum bende belirti yok denecek kadar az sadece geceleri miğde krampları yğzünden uyuyamıyorum onun dışında kusmam miğde bulantım baş dönmem şu bu yok çok şükür
Zeynep_18 Zynp_H çok iyi olmasında zaten, çok zormuş gerçekten Allah beterinden korusunda birşey yiyememek tiksinmek kötü
Zynp_H Zeynep_18 Kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum ama 😞 Birde eti çok severdim ondan tiksindim malesef… İlk gebelik mi ? Yaş kaç ?
Alyamm_ Zeynep_18 Ya çok geçmiş olsun canım 12 haftalık oldum bi ilk ogrendigimde 6 haftalikken gittim bir de ikili test icin 11 haftalıkken çift maske eldiven ve son dk giriyorum iceri tam randevu saatimde şimdilik uzun bir süre gitmem 16-18 haftalıkken giderim inşallah 2 lide bir sorun çıkmazsa
Hayalleredogru Alyamm_ aynen aslında 2 kilo almışım oda hemen karın çıkartır mı o 2 kiloyu da 7. Haftada aldım son 3 haftadır almadım yani kilo bende anlamadım neden çıktı
Alyamm_ Hayalleredogru Hamileliğin ilk dönemleri çok gaz ve odem oluyor canım merak etme zamanla normale döner ☺️ bende habire kilo veriyorum bakalım ilktede hep kilo vermiştim
Zeynep_18 uykusuz1parol ilk adet tarihimi sordu da doğumla ilgili hiçbir şey söylemedi netten gebelik hesaplama yaptığımda tahmini doğum tarihi 7 temmuz diyor sizde bakın isterseniz😊
Alyamm_ Hayalleredogru İnşallah canım sağolasın. Cinsiyet için de erken dedi doktorum göremedi İstanbul’da kendi doktoruma gitseydim belki o bir tahminde bulunabilirdi burası bide devlet olunca daha bir geç söylüyorlarmış ☺️
Hayalleredogru Alyamm_ inşallah bende veririm ne güzel 😂 çocuk sağlıklı olasında kilo hiç önemli değil benim mide bulantım hiç olmadı
Zeynep_18 Zynp_H insan sevdiği şeylerden de tiksiniyor😒 yaşım 20 ilk hamileliğim 4 aylık evliyim sizin?
uykusuz1parol Tecrubeli anneler siz bebek için ilk ne zaman eşya aldiniz neler aldiniz ne kadar aldiniz var mi bize vereceginiz tavsiye
Gulnurullah uykusuz1parol ben ilk hamileliğimde heyecandan unisex kıyafet aldım sonradan cinsiyetine göre devam ettim herkes çok erken 7 aylık olsun bakalım bekle ne olur ne olmaz dedi ama ilk heves kimseyi dinlemeden bir sürü alışveriş yapmıştım öğrendiğim zaman ve sonrasında 😊
Alyamm_ uykusuz1parol Doktorum ilk 6 ay kesinlikle alışveriş yapma demişti 15 haftalıkken cinsiyeti net olarak belli olmustu kuzumun ama insan tabi duramiyor unisex 1-2 takım patik vs almıştım yelek, hırka örmüştüm 🙈
Gulnurullah Tam 10 haftalık ama ultrasona göre 8 haftalık doktor sonradan olmuş normaldir dedi böyle olan var mı acaba 😊
Alyamm_ Gulnurullah Canım benimde regliye göre 5 gün geriydi gec olusmustu gebelik ilk kontrolde bu şekilde gozukuyordu ikinci ve son gidişimde gününü yakalamış hatta 2 günde öndeydi zamanla gününü yakalar merak etme ☺️