ipekipek Doğumun ogün demiş olabilirler ama ogün olacaj diye bir kural yok :) doğum bu daha çok var sizin bakarsnz 1 ay erken bile olur
Susaminannesiii MerveAkdogan hayırlı dogum isteyin daha simdiden ohoooo millet 24 haftalık doguruyor. Ben suan 29 haftayı u bitiriyorum dogum 3 mart görünürken soranlara subattan sonra beklenir artık diyorum simdiden tasaya düşmeyin zaman ne göstercek bilinmez dogum bu😁
haziranin25i MerveAkdogan doğum gerçekleşir eğer kendi doktorunuz yoksa o dönemde acildekiler size yardımcı olacaktır 🌼
alininannesiiiii bus91 herkes hamile burda herkesin hormanlar tavan yani bide sizin olumsuz yorum yapmanız çok saçma buda benim düşüncem
bus91 alininannesiiiii ay aman Allahım bu hamileliği ne abarttınız yaa peki hanımefendi bişey demıyorum konunun muhatap sız de değilmişiniz sağlıklı hamilelikler dılıyorum
Kubosh34 MerveAkdogan oluyor canım panik yapma doktor da ebe de oluyor. Eltim geçen yıl bayram da doğum yaptı herkes tam teşkilat vardı yani. Yalnız bahsettiğim devlet hastanesi özeli bilmiyorum.
Gamze_kamaz51 Benim dogumumda 20 temmuza denk geliyor ama hiç aklıma gelmedi bayrama denk geleceği 😀 Oğlum nerdeyse 1 ay önce gelmişti zannetmiyorum tam gününde gelsin o yüzden sıkıntı etmeyin zaten orda nöbetçi ebeler hemşireler mecbur olacak yani
edaaaanur benimde 21 temmuz o kisimlarini dusunmuyorum tek temennim hayirlisiyla saglicakla gelsin minigim
Basakgul Deneyces26 Hesaplamak için daha çok erken değil mi ? Benim de tahmini 19 görünüyor ama uygulamadan.Hic bir doktor bu zamanlarda söylemiyor erken olduğu için
Deneyces26 Basakgul ya biz tam 40 haftalık olarak hesaplıyoruz bebeğimize bağlı erken gelmek isterse can sağlık huzurla gelsın inşallah şu an yeni 8+5 haftalıgız Hayirlisi inşallah
Beyzan MerveAkdogan hiç canını sıkma 7 un 24 saat her hastanede nöbetçi ebe var doktoru arayinca da doktor geliyor mesela ben pazar günü acil sezeryan oldum anestezi doktoru kardeşinin doğum günü partisinden geldi kendi doktorum ise eşi ile yemekteymis siparişi iptal edip gelmis 😌 rahat olun bu özeldi. Devlette doktor sayısı daha fazla zaten nöbetçi kadın dogumcu oloyor
Beyzan Ha bı de şu var o 20 temmuz tahmini tarih bebeğin belki önce gelmek isteyecek belki sonra hiç belli olmaz hayırlısı ile gelsin inşallah
Mugee09 MerveAkdogan benim anlamında bayrama denk geliyordu sezaryan olacaktı. Doktor ben yokum bayramda ister bayramdan önce alalım isterse nöbetçi alsın demişti.
uykusuz1parol MerveAkdogan Devlette de özelde de nöbetçi ebe olur mutlaka ama doktoru duruma göre gelen vakaya göre çagırırlar
Deneyces26 Basakgul Teşekkürler canım etmeye çalışıyorum ama yemek yemek istemiyorum çogunlukla ama kusmam yok çok şükür amin inşallah Hayırlı sağlıklı olsun da