MerveAkdogan Doktor ve ebeler olurmu ? Özelde ve devlette . Bu durumu yasayan veya fikir sahibi olan bilgi verebilir mi ?
Deneyces26 MerveAkdogan Benim de 20 temmuz kurban bayramında bakalım nasıl olacak ya hayırlısı saglıklısı olsun inşallah
Mom092 MerveAkdogan Annem beni bayramın ilk günü doğurmuş o zamanlar bile varsa doktor ebe simdide olur diye düşünüyorum ☺️ İllaki nobetci vardır bence
Tugce1803 MerveAkdogan her bebek 40+0 ı doldurmuyor ki niye böyle telaş ettin🤷🏻♀️Hem icapçı falan olur devlette. Özelde zaten doktorun geliyor
alininannesiiiii Durumu yaşamadım ama nöbetçi ebe doktorlar olur bence sorun olmaz doğum gerçekleşir yani
Basakgul Deneyces26 Hesaplamak için daha çok erken değil mi ? Benim de tahmini 19 görünüyor ama uygulamadan.Hic bir doktor bu zamanlarda söylemiyor erken olduğu için
Esra2009 Mom092 şimdi hala öylemi bilmiyorum ama benim teyzem ameliyat hemşiresiydi doğum evinde bayramlarda iyi nöbet parası aldığı için hep bayramda nöbetçi olurdu
Susaminannesiii MerveAkdogan hayırlı dogum isteyin daha simdiden ohoooo millet 24 haftalık doguruyor. Ben suan 29 haftayı u bitiriyorum dogum 3 mart görünürken soranlara subattan sonra beklenir artık diyorum simdiden tasaya düşmeyin zaman ne göstercek bilinmez dogum bu😁
alininannesiiiii bus91 ben açmadım yanlız dikkat edersiniz hem ne alaka herkes istediği formu açar istemiyosanız girmeyin okumayın yani bu kadar basit kalp kırmaya laf söylemeye ne gerek var sizin yaptığınız gayet gereksiz bence
MerveAkdogan bus91 forum acmak icin acmiyorum . Ilk hamilelgim . Nette sıknti oluyo diye birkac yazi gordum . O yuzden deneyimi olanlara sormak istedim . Bos forum acmakla ne gibi avantajim olur acaba benim ?
61Aysen MerveAkdogan Pek bilgm yok ama illaki olur yani bayram die hastaneleri doktorsz birakcak halleri yok sncta dogm bayrm seyrn dinlemz zaten özel hastaneye gidiyosan doktorunu ararsn gelr
bus91 alininannesiiiii yanlıs etıketleme olmus pardon kalp kırmıyorum gercekler yanı temmuzu şimdiden düşünmeye gerek varmı illa olumlu mu yazmal gerekıyor 😂 hep mı pohpohcu olalalım
badecanisik MerveAkdogan 40+0 da doğması çok düşük bi ihtimal şimdiden bunun paniğine girmeyin bence ki nasıl ctesi pazar doğm oluyosa buda aynı şey sağlık sektörü bayram seyran bilmez… Allah yardımcıları olsun hepsinin🙏
Asdasdddd MerveAkdogan Orda yazan tarih kesin Tarih değilkii.çoğu bebekte 40. Haftaya ulaşmadan doğuyor genelde. Özelde doktorlar geliyo diye biliyorum. devlettede illaki kadın doğumcular bulunur nöbete kalan. Hamileliğinizin tadını çıkarın bunlara stres yapmayın
elifnurrrr MerveAkdogan Ben 2017 yılında devlette kurban bayramında doğum yaptım 3 gün yattım hastanede 4üncü gün sabah doğdu 1 nöbetçi doktor vardı oda yetişemiyordu stajerlerin elinde kaldım yani bayramlar zor oluyor şimdi tekrar hamileyim tekrar kurban bayramına denk gelecek sanırım 10 haftalık olduk özele girmeyi düşünüyorum
alininannesiiiii bus91 herkes hamile burda herkesin hormanlar tavan yani bide sizin olumsuz yorum yapmanız çok saçma buda benim düşüncem