Sevda11_ Merveee6 benim de canim normal mi acaba hiç bulantı olmamasi korkuyorum da acikcasi dr gittin mi kontrol icin kalp atışı duyulur mu bu haftada
Merveee6 Sevda11_ geçen hafta gittim kesesi gözüktü canım karnımdan doktor sorun yok dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi gözükebilir senin kalp atışı
Ayskem Sehera1 teşekkür ederim rabbim hiç kimseye yaşatmasın kalp atışını duydum bana dünyanın en güzel sesi gibi geldi umarım kötü şeyler olmaz 🙏🏻
babyberry Sevda11_ kalp atışı çok çok az alabildi çok küçüktü ben çok tedirgin oldum kanama olunca ondan ufacık duyduk ama henüz tam anlamıyla başlamış sağlıklı diyemem dedi yani duyamazsanız göremezseniz hiç panik olmayın benim esas randevum haftaya 7+5 olacağız o zaman duyarız dedi doktorum
Sevda11_ babyberry tamam canim sagolasin sen de sağlıklı bir sekilde kucağına alirsin Insallah bebeğini 🤲
babyberry Sehera1 tabiki sma sonradan başlayanlar da oluyormuş bulantı inşallah hiç yaşamam yemeyi de çok seviyorum
Mervebyk Sehera1 merhaba kalp atısını duydunuzmu. Bende 6+1 im 5+6 iken keseyle beebgi vajinal gördük
Sehera1 Mervebyk Biz de 5+5 te keseyi gördük, doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür, 2 hafta sonra sabah aç geç hem tahlillere bakalım hem de kalp atışlarını dinleyelim dedi
Saziyersin 6+5bizde çarşamba kalbini duymaya gidecez nasipse cok heyecanliyim mide bulantısı cok yok ama bel ağrısı iki günden beri kötü maalesef
Sehera1 Saziyersin bel ve kasık ağrım nerdeyse 3 haftadır vardı bir kaç gündür o ağrılar yerini iştahsızlık bulantı vb şeylere bıraktı. Doktor annenize sorun neler yaşadıysa siz de onun yaşadıklarını yaşıyor olabilirsiniz dedi
Mervefrt Bende bir hafta oldu öğreneli 4+5im. 10 gün sonra ilk defa ultrasonla görücez heyecanlıyım ☺️
Mervebyk Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah kızlar ben bu ay slogan suyu ve incir kürü denemiştim hamile kalmışım 😊😊
Mervebyk Sevda11_ korkma canım benimde 2 kaybım oldu şimdi 1 bucuk yasında kızım var rabbim nasip edecekse herşekilde nasibinde olacak benim ilk 3 ay bulantı hiç olmadı hiç Bi hamileligim de 3 aydan sonra basladı doguma kadar. Kaybın ne den oldu bellimi
Mervebyk Ayskem canım korkma bolca dinlen benim kızımda kanama olmamasına ragmen doktor kanama oldu mu kanama alanı var demişti bende fitil olarak kullandım ama bolca ayaklarını kaldır hafif uzan
Mctmelooo Sehera1 merhaba kasık ağrınız tek taraflımıydı benim sürekli sol tarafta bazen adet sancısı gibi bazen de batma tarzında ağrılarım oluyor 7. Haftadayız normal mi acaba
Saziyersin Sehera1 annem.gebeliginde bel ağrısı çok yaşamış krampları alıştım zaten ama bu 3 4 gündür kramp ara ara ama bel ağrısı gercekten daha kötü ve ilk defa bu sabah bulantı ile kalktım oda kuru bulantı sadece bulantı