Meryem3454 01smyyhnf benim de ilk biz de aynı sekilde istiyorduk hatta tedavi gördum geçen ay rahim filmi cektirmistim tuplerimde biraz tıkanıklık varmış doktor açmıştı bu ay da oldu çok şükür
Aybeniz Bircan0144 bugun 6 haftaya girdm ama devletteki dr lar cok özensiz ultasonu koydu karnıma cekti bişe anlamadm sadece keseyi ölctü haftaya özelime baslıcam bakalm
Bircan0144 Aybeniz gerçekten öyle özel de aynı biliyor musun doktor iyi olmadığı sürece her yerde başında atmaya çalışıyorlar
Serapnur Esraa11 benim de doktorum 4+3 dedi ama kese ultrasonda karnımdan gözüktü canım aslında adet gününe göre 6 haftaya yakın olmam gerekiyor kafam karıştı bugün ☹️
Kadze Serapnur bnde aynı şeyi yasadim 6+4falandi gittiğimde maximum 4haftalik ddi üstünkörü baktı kese yeni oluşmuş dedi iki hafta snra gel dedi yarın gidicem ikiliyi de develtte yaptırana kadar devam sonra özele gecicem
Happykariner Bebekim_benim adetim geçti canım benimde test yapmaya korkuyorum yarın kan vericem güne kusarak uyandıgıma göre kesin hamileyim diğer gebeliğim de öyle başlamıştı ve şiddetli baş dönmem var yarın kan vericem daha çok yeniyiz 😊
Daniay Bebekim_benim Bendeeee varım daha dün öğrendim ama henüz kan testi yaptırmadım umarım bir sorun yoktur bir an önce yaptırıcam çok heyecanlıyım ❤️
Meryem3454 01smyyhnf evet canım gittim daha yeni geldim keseyi gördük çok şükür kesen gayet düzgün dedi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi
01smyyhnf Meryem3454 benim kese gözükmedi hala ama beta değerim yükselmiş senin beta değerim kaça çıkmış