BirAcemiAnne dilan4 benimde çok fazla mide yanmalarım bunun için yaptığın bişeyler varmı? bir arkadaşım gebeyken bazı yiceklerin midesini rahatlattığını söylemişti
tanya25 Mervefrt aynıyız canım benim bende bugün tam 4+6 günlüğüm 18.inde kontrole çağırdı. Kasık ağrıların oluyor mu ?
Mervefrt tanya25 Evet kasık ve bel ağrılarım oluyo arada batmalarda oluyo ama normalmiş bildiğim kadarıyla bu aralar olması. Bende 22sinde gidicem büyük ihtimalle doktora.
AsenaEmre Seraybas evet sanki böyle regl olacak gibi bir ağrı idi hala ara ara yokluyor ve doğuma kadar sürer deddiler
dilan4 AsenaEmre ben süt içiyorum kareker yiyorum bastırıyo önceden de böyle alştrmştım aman aman bi mide sorunum yok şmdi şükür
AsenaEmre civciviminannesi_20 aynı sekilde 6 +2 hafta dayım regl ağrısı gibi ağrılar geçti ama arada yokluyor ha şuanda en şikayet ettiğim konu bulantılar 🥺🥺😔
Aybeniz Aybeniz Melike883 merhaba az önce dr dan cıktım keseyi gördk cok sükür 1 hafta sonra kalpatısı için gel dedi ama pandemiden dolayı düzgn bakmadı karnımdan ultrason baktı bastrmadı bile 13mm kese❤️ Cok detaylı bakmadı devlet ama ben özele gidicem artk hayrlıs canlar sizlerden de guzl haberler beklıyoz🥰🤰🏼
Svmm0707 Meryem3454 amin canım hepimizinki sağ Salim doğsunlar inşallah rabbim nasip etsin görmeyi o günleri
01smyyhnf Son adet tarihim 5 kasım hesaplamalarına göre 5+4 ’üm geçen hafta gittim doktora daha erken dedi yarın tekrar var kontrolüm ve geçen hafta beta değerim 78 di ondan 2 gün önce de 42 idi normalmidir acaba
Meryem3454 01smyyhnf benimkide bizim hesabımiza göre tahmini 5+1gecen hafta perşembe kan testi verdin 479 çıkmıştı yarın doktora gidicem
01smyyhnf Meryem3454 yarın yazarmisin canım sonucu bende yarın gidiyorum inşallah güzel haberler aliriz