AycanAycan19 Blacdown yinede var 14 de cikdi hafif sabah kalkinca hic yok yemek yiyince hafif belli ama bazen suyu cok icince acayip bisey oluyoo kovaman 🤩
Zeyyno_ Elf0305- bnmde 5-6.aya kdr göbüşümüz yoktu hamile oldğum belli değildi 7.aydan sonra belli olmaya başladı 🥰🤲🤲🤲 şimdi kucağımıza almaya son 2gün 🥰🧿
HilalArslan Elf0305- ya bende 13+ 4 ama hiç karnım yok sürekli karnın hic yok bebek cok küçük doğacak diyip moralimi bozuyorlar
Elf0305- HilalArslan banada diyolarda aman boşver kilomuz olmaz zaten iç karnımız geniş bizim 45 kiloyla hamile kaldım hala 45im 😂☺️
Prensees Elf0305- 24. Haftadayım hala bellı değil bebek dogdugunda kimin dıye sorucaklar😂 ama daha ıyı çok kilo alıp göbek şiş rahatsız edıcı bir durum hareketlerin kısıtlanıyor iyi böle
handesen73 Elf0305- 16 cok erken heleki ilk gebelikte 22 gibi gorunmeye baslayabilir bide bunye ile alakali bn dogurdum dogurucam 5 aylik duruyorum 😂
Gezen24anne Elf0305- 26+1 deyim ve hiç karnım yok göbek bile yok kimse hamile olduğuma inanmıyor 😂 yarım dünya gibi dolanmayı çok isterdim ama nasip 🤣
Ftm_binboa17 Ben daha 12 haftalık oldum canım sıkılıyordu cıkmıyo iyi mi aceba diye meğer benim ki neymiş sizleri görünce 🙈
HamileKadin Elf0305- ben 17 haftaligim bendede hic yok, sadece hafif sis gibi duruyor biraz. Ilk hamileligim benimde🙈