Gamzebilginn Günler yaklaştıkça doğum zamanlarını düşünmeye başladım, daha duygusallaştım hormonlarım sanki yer değiştirdi 🤦🏼♀️
CupCake Gamzebilginn bende 27. Haftanın içindeyim 🥰 duygusallık bende de var , ama en çok sabırsızlık var 😇😅
alininannesiiiii Vscomedya ben 55 hamile kaldım şuanda 64 kiloyum 10 kiloya yakın aldım resmen sizde durumlar nasıl ben çok aldım bakalım nasıl gidecek kilolar🤦🏼♀️
alininannesiiiii Bana daha varmış gibi geliyor geçmiyor sanki günler bizim 27+2deyiz hiç geçmiyor zaman
Sinem_Asel 27 haftalık hamileyim 56 kilo ile hamile kaldım suan 68 kiloyum daha 2 ay var daha alacam galiba ☹️☹️
Zeynepahmett Betulice91 yakınız ben de 26+5im ikiz. 15 kilo aldım şimdiden:)) bebislerin kilosu ne durumda?
alininannesiiiii Betulice91 bu haftada değil geçen hafta gitmiştik 26.haftada 877gramdı bana az geldi ama doktorum iyi dedi
baby3_ Gamzebilginn bende 27+1 im ☺️ İkiz gebelik bugün baktım 6 kilo almışım bakalım yarın bebişlerin kilosunu öğrencem
Kdrytl Bende 28+1 :)) 7 kilo almisim simdiye kadar acaba kac kg daha aliriz ya cok almak istemiyorum:)
alininannesiiiii Kdrytl son aylar daha çok alınıyor diyolar bende farkettim iki haftada 1 kilo alıyorum resmen ama hiç dikkat etmiyorum tatlı sürekli yiyorum doğumdan sonra gider inşallah 🙏