Mom86 Didem34 bende 14 haftadayim kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım yemekten önce 1 saat aç karna
Didem34 Filiz4545 benim doktorum 20.haftada sidefer verdi to şaşe onu ictm bitirdim. Smdi doktorumu degistirdim oda bunu verdi. Ama korkuyorm kabzlk yapar diye zaten kabızlık problemi cekiyorm
Haticeyuce31 Didem34 ben oğlumda kullanmıştım canim bana herhangi bir yan etki yapmamıştı ama burda görmüştüm baya yan etki yapan kisileri bünyede bünyeye değişiyor demekki simdi 10+6yim daha kan demir ilaçlarına başlamadık 2 hafta sonra baslicaz insallah dedi doktorum
Didem34 babymam0304 günde 1 yazmıs doktor. 23+2 yim. 20.haftada sidefer kullanmıstm simdi o bitmek üzere ona gecicem. Doktorum sidefer icin cok pahalı ilac dedi gercekten öyle 20 adet var icinde 100 tl o yuzden bunu veriyim dedi
gok_nur çok fena başta kabızlık yaptı sonra da makatta vajinada kaşıntı yaptı bende 20 gündür yaklaşık kaşındım 2 gündür bıraktım biraz rahatladım, kapsül olarak verdiği demirde kabız yapmıştı🤦🏼♀️
Ozlemtuncay AycanAycan19 yeşil yada siyah olabiliyor ama doktorunla konuş kabızlık çok kötü gazdan dolayı benim bebeğim hareketsizleşti direk kestik biz ilacı
tugce67-67 Didem34 canım bende migde bulantısı falan yapmıştı migdeme baya dokunmuştu vegaferon a geçmiştik
NurTekmile Didem34 ac karnına dehsetli ishal yaptı bende ben gece uyumadan önce icinyorum öyle cözüm buldum
88eva Didem34 demir ilacı yani kan aynı zamanda içinde folik asitte var bi miktar ben hamile olduğum öğrendiğimden beri kullanıyorum kansızlığım var düzelmiyor
Didem34 88eva işte bende normaldede var kabızlk eger daha kötü olursa bu ilacla bende bırakır degistiririm
88eva Didem34 bana doktorumçok zorlarsa 1 gün ilacı iç 2.gün 2 kaşık doğal pekmezin içine yarım limon sıkıp iç dedi ama pekmezin öncesinde ve sonrasın çay kahve süt ürünleri tüketilmeyecek
88eva Didem34 sabah aç karına içtiğimde mide bulantısı yapıyor ve bütün ağzımda demir tadı bırakıyor o yüzden gece içiyorum
merweeilbey1 Didem34 ben daha 16.cı haftada yum bana da doktorum verdi şimdilik günde 1 tane aç alıyorum hiç Bi yan etki yapmadı bende bu arada ilaç hem kan ilacı hem demir için hem B12 var içinde üstünde yazıyor zaten sağlıcakla al kucağına inşallah