RukenRns Merhaba arkadaşlar. 09.12.2020 tarihinde kan testi yaptım ve beta hcg 1.20 çıktı negatif denildi. Fakat şu an Leğen kemiğim kopmak üzere çok fazla ağrı var. Göğüslerim alev gibi uçları ayrıca alt karın dediğimiz kısma kramp tarzı ağrılar giriyor. Sizce gebe miyim ?
Kbryagci38 RukenRns adet belirtisi olabilir . Adetiniz geçtikten bir hafta sonra tekrar kan verin .1.20 çok düşük ve yükselmez maalesef
Pollymom RukenRns benim 3 ay önce 0,350 sonra 1,200 çıkmıştı ama adet oldum:( ilerleme olmasına rağmen negatif değerde bir ilerleme.ama sonradan pozitife dönenleri duymuştum o zamanlar burada araştırırken. Umut ediyor insan yinede ..
RukenRns Pollymom Busra34ybg evet ama berbat durumdayım ben 🤦♀️ Eklem ağrısı göğüs ağrısı her an adet olacak gibi ağrı ve adetime 9 gün var daha
RukenRns Pollymom hemde ne umut 🙄 şu da var kızlar ben yumurta geliştirici ilaç kullandım o yüzden olma ihtimaline güvenmek istiyorum 🙏🙏
ftmftmb Benim de sizin gibi hem 1.2 değerim hem de ağrım vardı ama hamile değildim 😔siz yine de takip edin istiyorsanız ALLAH hayırla versin inşallah
Serrax RukenRns ben adetten 12 gün önce falan 1,2yle anlamıştım,sonra yükselir diye düşünmüştüm ki öyle de oldu. 9 gün kala 1,2 yükselme ihtimali var çok umutlanmadan bekleyin derim
Serrax RukenRns o zaman hamile kalmıştım kalp atışı oluşmadığından kürtaj oldum ama pıhtılaşmam vardı o yüzden. Şu an 23 haftalığız. Bu geçen sene Ekimde olmuştu.
calciumoxalat Benimde önce 1.5 di, 3 4 gün sonra baktirdim 49 olmustu canım. Insallah seninde yükselir hayirlisiyla 🙇
NaneLimon36 RukenRns yumurtlamam ayın 6 sinde görüldü doktor kontrolüm vardı 10 unda kan verdim <1.2 çıkmış bende aynı durumdayım beklemedeyim daha adetime 7 gün var 😊