Mrvdncr 34+2 haftadayım vücudumda aşırı kaşıntı var heryerimi yara yaptım kaşımaktan özellikle gece daha şiddetli oluyor , kan değerlerimde hiç birşey çıkmadı hamilelik kolestazı değilmiş. Böyle bişey yaşayan var mı 🤦♀️
heyymomm Mrvdncr çatlamak üzereyken de kaşınıyormuş, eğer çatladıysanız o çatlaklar da çok kaşınıyormuş öyle bir şey mi acaba
SenaUysal Mrvdncr kaşıntı nedeni hakkında hiö fikrim yok ancak tuzu çok azıcık suyla macun gibi yapıp kaşınan yere sürerseniz kaşıntıyı baya alacaktır. Genelde işe yarıyor. Umarım size de faydası olur
ebrureyhan Mrvdncr ilk gebeliğim böyle idi canım ne ilaç kulkandıysam çare etmedi tahlişlerde de birşey çıkmadı doğumdan sonra geçti gebelikle ilgili ama neden hiç bilmiyorum
Mrvdncr ebrureyhan doğumdan sonrada geçmezse diye korkuyorum yek umudum doğumdan sonra geçmesi şuan ne kullandıysam fayda etmedi
heyymomm Mrvdncr belki diğer yerler de çatlayacak diye kaşınıyordur zordur tahmin edebiliyorum ama kaşımamaya çalışın çatlaklar daha rahat yayılır çünkü ve kaşınma daha çok artar çok dayanılmayacak gibi olursa ılık duş alın sonra badem yağı ile güzelce nemlendirin her yerinizi hem hafifletir hem de nemlendirir cildin gerilmesini rahatlatır üstelik çatlağa da iyi geliyor oluşacak olanları da engelleyebilir
Mrvdncr Aselminaaa evet lierac kullanıyorum çatlak için ayrıca bütün vücudumu sürekli nemlendiriyorum kremlerle yinede aşırı kaşıntım oluyor
Aselminaaa Mrvdncr havluyu soguk su ile islat vucuduna koy cnm cok bekletme iyi geliyor doguma kadarda gecmez kasintilar kasimamaya calis iz kalir sonra
Mrvdncr ebrureyhan bende kaşımaktan sivilce gibi küçük küçük kabardı inşallah doğumdan sonra geçer benimde
Kizcek Korkutmak istemem ama uyuz salgini var. Parmak aralarinizda gogsunuzde kasiklarinizda kirmizi yol gibi izler var mi?