Melikeakkc Sena34 genelde gebelik zehirlenmesinde çıkıyor tansiyon başka sebebletde olabilir hiç erteleme bence git hemen bi yarım saat sonra tekrar ölç ve hemen git
KaanErkan-mom Sena34 Tansiyon çok çok önemli. En son ne zaman idrar tahlili verdin? Doktoruna söyle bence tansiyon durumunu. Bol su iç yemeklerden sonra limon ye bir dilim. Tuzu bırak ,,çünkü 14 üzeri riskli
Ayseozmenucar Aynen çok önemli tansiyon hamilelikte yeme içmeden önce bunu doktora bildirmelisin..kaçınco haftadasın şişliklerin de var mı tansiyonla beraber birde
Zynpogz İlk gebeliği preeklempsi olan biri olarak soylim çok dikkat et çocuk ve anne ölümüne kadar yolu var . Sürekli ölç tansiyonunu idrar testlerini ihmal.etme protein kaçağı dan sebep. 14.9 üzeri sıkıntı çünkü
Zynpogz Sena34 birqz geç oldu cevaplayamqdim site kendi kendine mailimden çıkıyor bildirim gelmiyor bana . İkinci gebeliğim 32. Haftaya kadar coraspin kullandım kan sulqndirici yani sürekli tansiyon takibi yapıyorum şuana kadar yüksek çıkmadı sukur ama yüksek çıkarsa direk doğuma alicaklar beni bebeği ve beni zehirlemesin diye 35 haftal biticek yarın oburgun
Papatya08 Zynpogz protein kaçağı var mı fiye idrar verirken aç tok olmamiz farkediyor mu hatırlıyor musunuz
Papatya08 Zynpogz benimde tansiyonum yüksek çıktı sağlık ocağında ödemin de vardı o gün bı idrar tahlili yapalım dedi cuma günü gidicem bende ondan sordum 😊
Zynpogz Sena34 oo kötü olmuş dikkat et kendine yediklerine özellikle çünkü şekerde tansiyonda yemeye dayalı . Allah yardımcın olsun sağlıklı şekilde kucağımıza alırız insaaallah
Zynpogz Papatya08 ödemin ve tansiyonun varsa dikkat et özellikle biranda çok kilo almışsan alıyorsan gebelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun