psychologist Bende 5+3 üm 😊 biraz kasık ağrılarım var endişe ediyorum normal mi ☹ mide bulantısı ara ara oluyor her gün değil
Aysegul11- Hilal61halime kalp atisi icin erken bence. 6 yada 7 haftalikken duyuluyo. erknden dinlenirse cocuga zarar verirmks
Hilal61halime Aysnctl benim bulantım falan yok ama bel ağrısı ve arada regl olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar göğüslerim çok ağrıyordu hatta acıyordu ama çok şükür geçti.
Syma-ma Benim uygulamada 4+6 görünüyor henüz doktora gitmedim . Burada yazan doğru mu acaba son adet tarihinden mi hesaplaniyor yoksa doktor anlıyor mu kaç haftalık olduğunu
Aysegul11- Syma-ma Ya normalde som adet tarihinden aliyolar ama gec dollenme olduysa ona gore hesapliyolar. Mesela benim 11 ekim son adet tarihim on bakilarak 2 aylik olmasi lazm ama gec dollenme oldugu icin suan 5+5
Hilal61halime Aysegul11- evet daha küçükmüş bu gün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim inşallah o zaman kalp atışını duyarız
eessraa Aysnctl sabahları bulantım oluyor onun dışında halsizlik yorgunluk ve sürekli uyuma isteği var