Meriwa Aysegul11- gecen sene bu dönemde hamile olduğumu öğrenmiştim Ağustos da doğum yaptım 😄 aman allahım cok sıcaktı 30 unuzdan sonraya iş bırakmayın kızlar size tavsiyem allahım sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
ErsiNuray Aysegul11- 6+4 suan uygulamaya gore 4 agustos ama.kizimdaki gibi erken dogum olursa temmuz annesi olurum kizimda ağustos doğumlu olcakti 3 hafta erken geldi temmuz bebesi olmstu😊
Aysegul11- Aysnctl benim suan bulanti yok ama kahverengi leke vr bende 1 haftadir progestan kullaniyorum
Hilal61halime Aysnctl benim bulantım falan yok ama bel ağrısı ve arada regl olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar göğüslerim çok ağrıyordu hatta acıyordu ama çok şükür geçti.
babyberry Semakrr ben de 6+3 🐣 hiç bulantım yok aksine ne bulsam yiyorum herkeste farklı oluyor tabi 😊
multefit 4+4 üz bizde 😬 yarın doktor kontrolu var kese görmek için hep icimde bir acaba soylemi boylemi bir sey olucak gibi dusunceleri var bu dusunceler normal mi 🥺
Aysegul11- multefit benimde 4+5 de gordu kesemi. insallah guzel haberler alicaksin. benim.sikintili geciyo birazcikk
ErsiNuray Aysegul11- ayy insallah cok istyorm hislerm.o yonde ama.bakalm.saglilla gelsinde hepimizinki kuzum 🤲🥰
multefit Aysegul11- insallah rabbim sıkıntın her neyse dermanını tez zamanda versin sağlıkla bebeğini kucağına al 🙏🏻