26262626 Kızlar merhaba. 34. haftadayım. Siz ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz. Ben Gynoferon, D vitamini damla ve Balık hapı kullanıyorum. Bir sizde de sürekli akıntı geliyor mu? Gün içinde çamaşırıma hep peçete koyuyorum. Bazen sarı bazen ise bildiğiniz 3 4 damla su gelmiş oluyor. Bu normal mi sizde de oluyor mu?
Sevdaaa001 26262626 33+4 haftalık hamileyim bende ayni hapları kullanıyorum ayni akıntılar oluyor oda normalmiş yanı onun dışında sırt agrisi ve bacak krampları yasıyor musunuz
guneysmom 26262626 selam bende 34+5teyim bebeğim doğum pozisyonu alıp kanala inmeye başlamış erken doğum riskim var, benimde akıntılarım var sürekli peçete koyuyorum, magnezyum ve folik asit ve demir ilacı kullanıyorum inanılmaz sırt ağrılarım var 🥺 İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Elis3534 26262626 bu arada bende de oluyor akıntı tarzı beyaz bende anlamıyorum 35. Haftamdayım suyum gayet iyi dedi doktor 3 gün önce
Dilosarda Bende 33 haftalığım normal tualete giriyorum tam çıkarken akıntım oluyor aşırı olmadığı sürece normal bir durum
26262626 Dilosarda hani bebek delik oluşturunca su az az gelirmiş ya bende öyle mi diye korktum açıkçası.
26262626 Dilosarda ben tuvalete her gittiğimde bakıyorum koyduğum peçeteye gelmiş yine. Peçete koymasam zaten çamaşırım hep kirlenir
Elifmom Sevdaaa001 Bende 33+4 haftalık hamileyim benimde aynen oluyor akıntılarım onun dışında sırtım ve kasiklarimda çok kramp oluyor hatta şancı giriyor ara ara karnima
2463nry guneysmom benimde aynı bebeğim doğum pozisyonu almış 32. Haftadan beri erken dogum riski var dedi magnezyum kullanıyorum doktorum ayakta kalma dedi mecburi sezeryan olucam zaten resmen depresyondaym çok kastım ben bu son haftalar bian önce geçsin zaman istyorum
Busraslan94 34+5 yetim genel durumum iyi çok şükür. Şu içemiyorum içsem de tuvalete yetişene kadar kaçırıyorum 😐 o yüzden akıntım olup olmadığını çok anlayamıyorum. Acaba suyum veya nişanım gelir de anlamaz mıyım diye korkuyorum 😂 böyle bir şey olabilir mi acaba. Ocean mumy. Ferrosanal kullaniyorum kramp fln olmuyor şükür. Her gün bir soda içmeye çalışıyorum.
Kezban35 Merhaba kızlar 34+5teyiz geynofero imom ve levotiron kullanıyorum bu aralar şişlik var bende sol bacahima kramp giriyor bazi zamanlar tuvalete her çiktiğimda bende aynı sorun olmuyor bazen oluyor akıntım ama bebiş kıpır kıpır yatamiyorum geceleri sizlerde nasil 🤗🤰
Senaa27 34+4 olduk bir aydır ilaçlarıma takviyelere ara vermiştim. Doktoruma soracağım devam edeyim mi diye. Genel durum iyi bebek biraz önden gidiyormuş o nedenle belki 10gün önce olabilir Doğum dedi ama kasılma vs yok bende. Su çok içemiyorum idrara çok sık çıkıyorum bir de bel ağrılarıö başladı
Busraslan94 Senaa27 merhabalar günlerimiz aynı siz Gaziantep te misiniz. Ben ordayım. Doğumu nerde düşünüyorsunuz. Aynı gün olmak garipmis 🙂
Senaa27 Busraslan94 Busraslan94 AA öyle mi ne kadar güzel. Evet Gaziantepteyim sankoda yapacağım inş. Siz?
Deletedmom54 Elis3534 rahim sürekli içini temizliyomus akıntı ile beraber , doğal bir durummus ben sordum doktoruma
Deletedmom54 26262626 Ben de 35.haftadayim. çok alındım var benim de Regenesis max, dvit damla , vegaferon kullaniyorum. Onun haricinde kendi kafama göre her gün 1 kaşık keciboynuzu pekmezi ve muz tuketiyorum