Mizgin2020 snnur97 vala benim adetime daha çok var daha bugün yumurta çatladı adet takvime göre 27 gösteriyor 😂
Hakikitosunpasa Anneadayi52 akıntı göğüs hassasiyeti ve kasık agrısı benim böyle oluyor onun harici ovulasyon yapmıştım 1 ay tam adet takvimindekiyle uyumlu. Kendini dinle anlarsın en azından akıntıda artış olucak
Sumeyye544 snnur97 5 gün kaldı eylül sonunda kürtaj oldum bu ay denedik ama dikkat etmedim hayırlısı olur inşAllah👐🏻
Bsraao snnur97 test yaptım adetim 3 gün gecikti teste göre gebeyim şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
snnur97 Bsraao ya hemen peşine yapınca kalınıyomuş herhlde bnde hazıranda kurtaj oldum gcen ay bşldım olmdı bu ayaa bklm artık inş
Sumeyye544 Bsraao gözlerim doldu vallahi çok sevindim ne kadar güzel Allahım sağ salim kavuştursun inşAllah canımmm💕
Sumeyye544 snnur97 adet olucam sanırım hafif kasık ağrım var canım hiç dikkat etmedim sanmıyorum ama nasip tabi
Bsraao snnur97 evet ben daha önce de kaybim vardı. Her hamileliğim aşırı bel ağrısı oluyor ama inanılmaz hiç geçmiyor öyle anladım 🙂
Aselminaaa snnur97 8 gun kaldi bugun test aldim ama yapmadim paramada yazim morelimede cikmaya bilir cunku