EdaY34 Melosss_4433 3. Tremester ‘e geçtiğinizde daha da ihtiyaç duyucaksınız vitaminlere bacak ağrıları başlicak şiddetli
Melosss_4433 EdaY34 ay şuan var desem bacaklarım parmak uçlarına kadar yanıyor ağrıyor kalkamıyorum 😥belinde kırılmış gibi ağrı var
EdaY34 Rmeysa_1661 şekeri olan birine çok tavsiye etmiyor doktorlar Kizimveoglumm siz doktorunuza danışıp yiyin bence belki şekeriniz vardır son dakka sorun yaşamayın
Rmeysa_1661 EdaY34 pekmez soğuk sıkım yapıldığı için içerisinde şeker ilavesi olmayan tek besindir doktorum aynen böyle söyledi 😊
Rmeysa_1661 Kizimveoglumm pekmez özellikle kan yapıcı madde demişti bana doktorum birde marketten değil de şu hünnap markası var eczanelerde soğuk sıkım hakiki pekmez şeker oranı sıfır fiyatı da gayet uygun onlardan alın daha sağlıklı 🤗
Emineerd EdaY34 mide bulantsından dolayı sadece prilam birde troid ilacımı içebildim 🙄 kan ilacıyla vitamin hapını içemedim hiç 😂
EdaY34 Emineerd bende hap içemiyorum o yüzden magnezyumu suda eriyen d vitamini damla olarak kan ilacını da şurup olarak verdi doktorum ama ikisini içmeme rağmen kan ilacını içemiyorum yine🥺