S-U Cimer aracılığıyla SGK’ya gönderildi dilekcem , cevap bekliyorum şuan , cevap geldiğinde buradan bilgilendirme yaparım sizlere de
Rozerr06 Gayenur Gayenur Fiyatta okey’iz ama normal de 4.500 olan herşey dahil doğum paketi . Ben paket almayacağım halde sadece doğurtmak için 10.000 çok anormal bir durum bence.
Baver Okyanusymn merhaba canım ben 1700 tl verip sezaryen Doğum yaptım fatura falan istemedim 25 Aralık’ta şimdi bendenden mi fazla aldılar acaba ben çok gerizekalıyım bu durumlarda bana yardımcı ol ne olur faturamı istediğimde vermeseler ne yapabilirim gerekirse numaramı vereyim beni bilgilenlendir ne olur 🙏🧿🧿
Tuba-27 Okyanusymn 95 TL muayene ücreti ödüyorum doğum için net değil ama daha sezaryen için 2500 dediler normal mi
Mrvgl Okyanusymn Mrb. Sizin bu paylaşımınız sayesinde bende 486 lira ödememi geri almak için şuan hastanede bekliyorum 🙌🏻 Bebeğimi getiriyorum aylık kontrole geçen bı hava bir enjeksiyon için 177 lira aldılar. Bir de tüm batın usg 386 liraydı 296 ya düştüler ama ben hasta haklarına şikayette bulundum. 2 gün sonra aradılar ödemenizi gelip alabilirsiniz diye. Tşk ederim sizden gördüm de bilinclendim 🌹