Arkadaşlar ben hakkımı aradım ve eski dönem verdiklerimi istemiyorum şuandan itibaren alınması gereken asıl ücreti odemdk istiyorum dedim bilgileri aktardım yoneticiye yönlendirdiler tartisma cikardi kadın resmen. Burası özel hastane doktorun belirlediği bir ücret var vs vs sikayet ederseniz doktorunuzu etmis olacaksiniz dedi bana islemi iptal edin muayene olmayın ozaman dedi bende beni sağlık hakkimdan mahrum edemezsiniz dedim ve açıkçası doktoruma guveniyordum tekrar inip muayene oldum doktoruma ama o sirada yukardan asagiyi doktoru arayıp bilgilendirdiler ve doktorum muayene vs sonrasi bana burasi bir ozel hastane siz nasıl doktor seciyorsaniz bizimde hasta seçme hakkimiz var vs dedi zaten gebeligimle ilgili başka bir sorun çıktı ve üniversite hastanesinde devlette takibi yapılsın riskli dendi buda bir bahane oldu.. diyeceğim şu ki hastaneler ve doktorlar bir şekilde yolunu bulmuş sonra düşündüm kendilerince haklı oldukları noktalar var özel hizmet alıyoruz sonuçta ama bende yasal olan hakkımı kullanmak istedim ve durum cirkinlesti şimdi kendime yeni hastane ve yeni doktor arıyorum..