portakalcice Hulyatrkz teşekkür ederim Allah razı olsun soğan kürüne adet olunca başlamayı düşünüyorum. Kan sulandırıcı iğne mi hap mi kullandiniz peki ?
Hulyatrkz portakalcice iğne kullandım ben oksapar 4000, covidten dolayı cok zor bulunuyor, ama bulunuyor yine de. Bu sürecte en güzel sey kendinizi motive edin, herkesin basına geliyor. Hicbir sorununuz olmayabilir, her sey Allahtan🙏🏻
Deletedmom59 ilişkiden 11 gün sonra idrar testinde gebelik çıkması pek mümkün değil acaba tam olarak düşmedi mi içinde kaldı da ondan mı çift çizgi cıktı
portakalcice Deletedmom59 bende ondan endişe ediyorum. Kan verdim değere bakalım olmazsa kadın doğuma tekrar gidicem.
portakalcice Hulyatrkz sağlık ocağındaki ebe de kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor belki gebelik olursa hemen buraya gel yonlendirelim dedi. Fakat test falan yaptırmadan direkt kullanılır mı onu anlamadım. İmtihan tabi bu da bizim için. Allah sagliklica tekrar nasip eder hiç ümitsizlige düşmedim ☺️
portakalcice Hulyatrkz gebe kalınca gelirsin yönlendirme yaparım dedi inşallah sagliklica kavusalim yavrularımıza
Hulyatrkz Brcccc benim bir anda tüm mide bulantım gitmisti, sonrasında hamilelik belirtilerim yok olmaya basladı gögüs hassasiyeti vs. Ama anlamamıstım, 10 gün sonra dr kontrolüne gittgimde ögrendim. Hic kanamam olmamıstı
portakalcice Hulyatrkz benim de kanama olmadi ilaçla düşük yaptım. Bu arada kan testi sonucu 500lerde geldi. Tekrarlariz galiba testi.
Hulyatrkz portakalcice beta hcg mi 500 geldi ne zaman düsük yaptınız bu kdr yüksek olması cok mümkün degil tekrar gebe olmus olabilirsiniz☺️
portakalcice Hulyatrkz 18inde düşük yaptım , düşüğün ertesi günü yumurtlama olmuştu ultrasonda gördük ama ilk ilişki 15 gün önce oldu ve ben ayin 5inde adet geçirdim hiçbir şey anlamadım çok karışık😣Doktor da gebelik olabilir bu kadar yüksek çıkmazdı dedi başka laboratuvara yönlendirdi orada da yüksek çıkarsa kadın doğuma gidicem sevinsem mi endişe mi etsem bilemedim
portakalcice Hulyatrkz bu akşam acile gitsem mi yarın sabah mi mantıklı 2 günde bir olması açısından ne yapsam sizce
Fatma--merve portakalcice canım senin nasıldı hiç kanaman oldu mu yoksa doktor direk ilaç mı yazdı bende bekliyorum kanamam olmadı nasıl birşeyle karşılasacagım onuda bilmiyorum
portakalcice Fatma--merve Kalbi mi durdu bebeğinin ? Ben doktora muayeneye gidince kalbi durmuş dedi. 1 hafta bekledik fakat düşmedi. Sabah doktora gittim damar yolu açıldı . Dil altına ve vajinaya ilaç verdiler. Adet sancısı şeklinde başladı ağrım. Ara ara ağrı arttı ama kendiliğinden düştü şükür 6 saat sonra. Doktor kürtaj olmadığın için normal adet olmuş gibi düşün kendini demişti.
Fatma--merve portakalcice bana kalbi stmıyor dediler ama ben 2.5aylık gebeyim nasıl oluyor anlamadım hiç mi atmadı dıye sormadım kendimde değildim hiç benim hiç kanamam yok adet olacakmışım gibi agrım var karın agrısı rahim agrısı var kasıklarımda batma oluyor arada sancı geliip gidiyor kürtaj dan korkuyorum daha bilmiyorum ne olacak