Rmys01 sagsbry inşallah döner canım oda aynı şekil aşağıda hissediyor tekmeleri hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Mom8899 Rmys01 Sorun olsa bugün yaşıyor olmazdım 😅ikizim var dönememişim anne karnında, bu yüzden de mecburen sezaryene almışlar 😅 sizin çocuk tekse daha döner diye düşünüyorum, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
livasmomm Rmys01 30 haftada bu çok normal benimki 32+6 hala dönmedi… 34den sonra 38 e kadar donebiliyor bebekler
Mom092 Rmys01 35 haftalığım bebegim hala ters bu bi sorun degil son haftaya kadar donen bebekler var donmezsede sezaryen. Sorundan kastınız sezaryen olma korkusu mu ?
Dilek-Can Rmys01 25.haftalığım benimde bebegimin ayakları aşagıda doktorum durumu iyi korkulucam birsey yok dedi bu bi sorun degil yani
mom_ Rmys01 Benimde ters 30+4 haftalık hamileyim. Doktorum endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Son dakikaya kadar bile dönebilir belli olmaz dedi. Dönmezsede sezaryen olsun napalım sağlıklı olsun bebişlerimiz en önemlisi o 🌸
Suveydaa Rmys01 döner kuzum daha erken yeri de henüz dar değil. Kilo aldıkça dönmesi zorlaşıyor ama doğumdan hemen önce dönen bir sürü bebek var 😊
Eses25 Rmys01 benim 31.haftadan beri ters. Su an 38+5 im dönmedi zorunlu sezeryan olacak en son 39 da alıncak bebeğim. Benmkı dönmedi. Yürüyüş yap bol su ic bazı hareketler var nette yap denildi denedm ama dönmedi nasip böyleymiş bebek ayarlıyor nasıl gelıcegını.