Rmys01 Kızlar yakınım 30 haftalıkken doktora bebek için kontrole gitti bebeğin ayakları aşağıdaymış böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
sagsbry Rmys01 bende 27 haftalıkken gitmiştim bebeğin ters dedi.. Ama doğuma kadar dönme ihtimali varmış.. Şuan 29 haftalığım tekmeleri hala aşağıda hissediyorum muhtemelen dönmedi.. Bakalım daha var doğuma kadar döner inşallah.. 🌼
Rmys01 istanbul3434 doktor yüzde Bi kaç ihtimal sezeryan olabilir demiş belki bu durumu yaşayan olmuştur diye buraya yazmak istedik
mlsmrtgl Rmys01 Her gebelik kendine özeldir 5 tane normal doğum yapıp sonra sezaryen doğum yapanlar var.
istanbul3434 Rmys01 donmesi icin 34-35e kadar zamani var. Doktorunuz simdiden dogumla ilgili neden endiselendirmis onu anlayamadim ama en dogrusunu yine o bilir.
Rmys01 istanbul3434 bilmiyorum canım sezeryan olasılığı var diye normal doğum sonrası böyle bişey le karşılaşınca çok endişelendi diğer ikisinde böyle bişeyle karşılaşmadı
Berna23 Rmys01 benim bebeğim hala ters 33 haftaliğim 37 haftaya kadar dönme ihtimali yüksek oluyormuş bekleyip görmek gerek
Rmys01 sagsbry inşallah döner canım oda aynı şekil aşağıda hissediyor tekmeleri hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Papatya08 Rmys01 ben 35 haftaligim benim bebeğimde ters sizinki için erken dönebilir şimdiden stres yapmasın bence
Angelsmom Rmys01 Bu bir sorun değil. Benim bebeğim de 31. Haftada baş aşağı döndü. Doğum anında bile dönen bebekler var. Korkmayın döneceği varsa mutlaka dönecektir. Henüz daha erken