Happykariner Smk valla ben cuma günü belirtim oldu gündüz adet oluyorum sanıp agladım bir sürü çıktı zor beklemek
Tubafysal Happykariner bigunanneolucak ben de öyle yaşadım yarın adet günüm ama ben adete 4 gün kalasıya evde testte 3 gün kala da kan testinde öğrendim varmış çok şüklür darısı hepinize inşallah
bigunanneolucak Smk seninle biraz atıştık ama yorumlarını okuyunca üzüldüm morelinin bozuk olmasına üzülme ya inşallah olur 🙏🏻
Smk bigunanneolucak hiç problem değil birbirimizi yanlıs anlamışta olabiliriz.unuttum gitti.Teşekkür ederim güzel dileklerin için🙏 Bugünü bekledim hep ama işte hissediyorum regli olucam canım sıkıldı işte
bigunanneolucak Smk bende şuan öyle hissediyorum ama okudum yorumlarda adet olcam diye düşünürken gebe olduklarını öğrenmişler belki bizimkide öyle olur ya 🙏🏻 bende yarın test yapıcam ama cok tedirgin ve heyecanlıyım 🙏🏻
Suna11 Ben Perşembe günü yaptım negatif çıktı cesaretim yok yarın yapmaya yapıp yapmama konusunda çok kararsızım
Birbensu Suna11 yap cnm bence en azından var yada yok ıcımız rahatlar onumuze bakarız ben sankı benımde cıkmıycak oyle hıssedıyrm nedense. Herseyın hayırlısı olsun elbet olucak bır gun
Smk bigunanneolucak keşke süpriz olsa sabah ögrenecegiz işte sende bozma moralini olmazsada önümüzdeki ay daha yuksek moralle bidaha deneriz napalım