Happykariner Kızlar birlikte bekliyorduk o postu aradım bulamadım . yeni post açtım bende. Ne durumdasınız yarın sabah test yapacak mısınız ? Ben bugün dayanamadım yaptım negatif çıktı 😒 @bigunanneolucak @Smk @Suna11 @Hayal95 @Birbensu @Piremses0
Birbensu Happykariner evet cnm yaptım cok sılık cıktı ama emın degılım suan yarın tekrar yasammı bılmıyrm
Hayal95 Happykariner Bende bugun yaptım hafif gölge çıktı ama emin değilim bakalım yarın yine yapacam
Happykariner bigunanneolucak benimde yarın 12. G0n oluyor canım evde test de kalmafı bekliycem gecmesini sence çatlatma iğnesi gecikme yapsr mı
bigunanneolucak Happykariner bilmiyorum canım hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. Benimkiler kendi çatlıyor:)
Smk Happykariner selam canım.Yarın yapıcam ama kararsızım hala ya,gögüs sancım devam ama adet sancısı gibi kasıklarım ageıyo bide sinirliyim regli olucam heralde yapmasam mı diyorum bi yandan bilemiyorm
Happykariner Smk canım yarınki durumuna göre yap yada ilk idrarla yap gitsin. Bende adet olacakmışım gibi ağrı ve yogun akıntı var bel agrımda vardı sürekli uyumak istiyorum tamam dedim Kesin hamileyim ama testtr negatif çıkması beni çok üzdğ
AsenaEmre Smk biliyormusun senin gibi regl olacam ağrılarım var sinirliyim canim bisiler çekiyor bugün olurum yarın olurum diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim 🥰
Smk Happykariner yarın 13.gün benimde üzülme belki bikaç gün sonra belli okur olmazsada öbür ay olur benimde umudum pek yok
Smk Happykariner aynen yapacam öylede işte yoruldum yıprandım artık her ay negatif cok yıprattı bizi😞
Pollymom Happykariner bende 15-16 aralığı bekliyorum.hic belirtim yok. Ama yinede umut etmek istiyorum:) burda durayım bende güzel haberlere sevinirim hiç olmazsa :)
Happykariner Smk valla ben cuma günü belirtim oldu gündüz adet oluyorum sanıp agladım bir sürü çıktı zor beklemek
bigunanneolucak Smk seninle biraz atıştık ama yorumlarını okuyunca üzüldüm morelinin bozuk olmasına üzülme ya inşallah olur 🙏🏻