Gebe Adetim 10 gün gecikti miğde bulantısı dahil tüm belirtiler vardı evde test yaptım çıktı ver 10 gün sonunda ilk damla damla sonra çok kan gelmeye başladı sizce sebebi adetmi oldum yoksa düşükmü?😞
pamuksekerinannesi Gebe Canım hiç evde bile durmadan acile filan git kadın Doğum olan donanımlı bir hastaneye.. Test pozitif çıkmışsa Allah korusun düşük tehlikesi atlatıyorsan hemen müdahale etsinler...
Gebe Emineacr hayır gidemeden kanamam başladı zaten testede güvenmiyorum ama büyün belirtiler vardı ilk pembemsi kan geldi sonra kırmızı
Emineacr Gebe psıkolojık olarakda belirtiler olmus olabılır tekrar test yapma ımkanınız varsa bı yapın
Emineacr Gebe gebelik yoksa negatif cıkar ama oldu ki pozitifse bnce hemen doktoru görünün kanama coksa
Snmozlem Gebe eğer düşük olduysa kan testi değeriniz de düşük çıkar zaten. Bence bian önce doktora gidip öğrenin. Bende gecen ay aynı şeyi yaşadım. Adetim 6 gün gecikmişti. Sonrasında adet oldum gebelik sonlandı. Kimyasal gebelik diyorlar buna
Dilek5555 Merhaba adetım 1 gün gecıktı test yaptırdım 81 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 133 çıktı %66 artmış çok mu az cevaplar ıcın teşekkür ederım sımdıden