Sevdesakir27 Nefe_s94 5 gün oldu 3 gün sonra gideceğim zaten doktora 8 gün olmuş olacak beta 1000 olmuş olur galiba iki katı arttığına göre kese gözükür inşallah
Nefe_s94 Sevdesakir27 gittiginde doktor eger kac haftalik oldugunu sylediyse haftani hesapla canim 5 haftaliksan görünür insallah
Nefe_s94 Mervesns kesinlikle alttan muayne yapmasi gerekmiyor onu son zamanlara dogru yapiyorlar bende 11 haftaligim ve hamileligim gayet normal gittigi icin doktorum hic bisekilde alttan muayne istemedi
Mervesns Nefe_s94 o sizin doktorunuzla alakalı bir durum, herkesin yöntemi farklıdır fakat kesinlikle alttan baktırılmaz, düşük riski olur vs bunlar yanlış bilgiler. Kimi doktor bakar kimisi bakmaz ama insanlar bundan korkmamalı değil mi
Nefe_s94 Mervesns kese görünmüyorsa bakiyorlar zaten bende oraya belirttim bunu canim tehlikeli birsey görmedikleri sürece yapmiyorlar
Mom092 Sevdesakir27 malesef oyle banada gecen hafta gelisim geriligi dedi canim cok sikildi bi baska doktora gittim gayet iyi bebek haftasiyla uyumlu dedi bi baska doktora gittim oda ayni sekilde o yuzden tek doktordada kalmamak lazim ☺️ Rica ederimm🌸
Sevdesakir27 Nefe_s94 gittiğim doktor adetime göre 7 haftalık olması lazım ama beta 70 oldugu için çok düşük dedi ya geç döllenme var dedi iki katına çıkarsa sorun yoktur demişti
Nefe_s94 Korkunun zaten hic birşeye faydasi yok canim hamile kalmayi göze aliyorsak herseyı göze almaliyiz dogurana kadar 1 degil 9 dogruyozz zaten
Deryayurt Sevdesakir27 canım ben adetim 13 gün geçmişti öğrendiğimde beta 26 çıkmıştı iki gün sonra 94 iki gün sonra 590 derken şuan tam 13+3 oldum çok şükür geç döllenme oldu seninde öyledir hiç üzülüp strese sokma kendini biliyorum cok zor ama sabret dua et ben hissediyorum bebeğin seninle. Bende senin gbi düzensiz adet görürdüm hep keseyi gördüğümde 7 haftalık olmam gerekiyordu ama ultrasonda 4+4tü
Sevdesakir27 Deryayurt benimde ögrendiğim de adetim 12 gün geçmişti beta 70 ti ertesi gün 124 olmuştu tekrar gitmedim kötü haber alırım diye kese gözükmesi için hafta içi Bi gün gideceğim inşallah gözükür 😘
Dilan75 Sevdesakir27 canım seni en iyi anlayan benim yanlış bişey söylemek istemem ama ben öyle bişey yaptım her gün kan verdim benim 40 tı sonra kimyasal düşük yaptım ikincisinde bir hafta brklefim keseyi gördüm direk darısı basına inşallah tek tavsiyem sürekli kan verme keyfine bak bol bol vitaminli şeyler ye
Sevdesakir27 Dilan75 5 gündür vermedim zaten kan sabretmeye çalışıyorum rabbim saglıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
haziranin25i Sevdesakir27 653 ile öğrendim hamile olduğumu şuan 33 haftaligiz. Yalnız beta hcg değerinize göre haftalık hesaplaması yapılmaz.
Deletedmom59 Sevdesakir27 polikistik över olanlar da yoksa bile senin gibi geç regl olanlarda geç döllenme oluyor diye duymuştum o yüzden normal önemli olan 48 saate bir en az %60 artması onun takibini yap
Sevdesakir27 Deletedmom59 yumurta tembelliği varmış bende zaten geçen doktor öyle söyledi Deletedmom59