Oykununannesi55 Zeynepahmett sen yinede ufak ufak başla istersen çevre herşeyi söyler ilerleyen haftalarda daha zor olacak senin için
Zeynepahmett Oykununannesi55 haklısın canım. Kader kısmet sonuçta insanın başına her şey her zaman gelebilir. Erken almak daha iyi
Merinosunannesii Zeynepahmett yoo erken değil ayrıca erken olsa ne olur ben cinsiyeti öğrendim Kasım indirimleri vardı 14.haftada aldım beşiği 😂😂
Zeynepahmett Merinosunannesii diyorum ya canim etraftakiler hatta eşim annem bile erken almak iyi değil falan deyince insan etkileniyor.. doğmamış çocuğa don biçilmez anlayışı işte. Son ay alalım diyo
MucizemOglum Zeynepahmett Canım bende bakınıyorum bu tarz beşiklere. Evimidiziyorum.com var instgramda bi bak derim. Takım olarak içindekiler falan dahil sallanır beşikler 600 700 tl. Ben haftaiçi mağazalarına gidip bakacağım . Yatagıda dahil nevresimleride
Merinosunannesii Zeynepahmett sen bakma onlara onlarında niyeti kötü değil aslında Allah korusun birşey olursa hani insan bakar bakar üzülür ya ondan diyorlar bana da dediler
Zeynepahmett Merinosunannesii yok yok canım biliyorum gerçekten kötü düşündüklerinden değil işte bir yandan zaten onlara hak veriyor gibiyim onun için fikir sormak istedim aslında
Denizzz88 Zeynepahmett alın bence hazır indirimler varken ben 17 haftalıkken bebek arabasını aldım şuan 19 um park yatak alıcam istediğim yatak indirime girerse alırım onuda şimdiden
Hilalkrmzkn Zeynepahmett bencede erken değil bizde neredeyse bu haftalarda aldık kurduk şimdide yatması için bebişimizi bekliyoruz :)
Zeynepahmett Hilalkrmzkn sağlıkla gelsin yavrucuk canım. Eşim pek yanaşmıyor bakalım ikna edebilirsem kacirmayacam. Çünkü erken olmadığı konusunda herkes hemfikir:)
Hilalkrmzkn Zeynepahmett teşekkür ederiz inşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelsin eşinde ikna olur inşaallah ☺️
Ygmr76 Zeynepahmett erken degıl canım bende 22 haftalık hamileyim yılsonundan sonra fiyatlar artıcagı ıcın besıgını bebek arabasını alıp koyduk gecen hafta
Zeynepahmett Ygmr76 iyi yapmışsıniz valla canım aklın yolu bir aslında erken değil de eşim sıcak bakmadı bakalım kendi bilir sonra iki katına alsın:)